• 瀏覽: 975
  • 回覆: 10
呆蛙少有老實人

我地早就劃好線啦!若美軍又想侵略我地大中華!美洲50洲核彈見真章!

引用:
原帖由 bronze18man 於 2021-3-16 09:28 AM 發表
我地早就劃好線啦!若美軍又想侵略我地大中華!美洲50洲核彈見真章!
羮國核武數量係中國十倍,叮以炸到中國滅國幾次喎

伊朗打以色列
美軍退出東亞去波斯灣開戰
美國走佬前誘騙日韓臺做炮灰
日韓臺早日投誠中國為妙

引用:
原帖由 PETERAAAA12345 於 2021-3-16 09:49 AM 發表

所以我地一開波就會氫全力零晨突擊佢本土,務求30分鍾內同時核平佢50個洲既核基地!
遲早都要打,早打好過遲打!
明知對手係無限發,對付佢當然要一槍爆佢頭啦!

引用:
原帖由 bronze18man 於 2021-3-16 09:55 AM 發表

所以我地一開波就會氫全力零晨突擊佢本土,務求30分鍾內同時核平佢50個洲既核基地!
遲早都要打,早打好過遲打!
但美國用潛射導彈作反擊基本上可以完全摧毀中國。

引用:
原帖由 PETERAAAA12345 於 2021-3-16 10:00 AM 發表

但美國用潛射導彈作反擊基本上可以完全摧毀中國。
所以要美國本土即時亡國!
潛射導彈都無得補給,只有投降,你射我地就全數擊落,暴露位置全力獵殺!
唔好唔記得我地用潛射彈道導彈一樣可以完全摧毀美洲十次!

引用:
原帖由 PETERAAAA12345 於 2021-3-16 09:49 AM 發表

我地氫彈威力都係美國核彈十倍,一樣可以炸到美國人滅國十次!
你唔信到時你咪知囉!
唔打點知邊個身體好呢!
美國人日嘈夜嘈就係為左依場世紀核戰,為報韓越兩敗之仇!證明自己!
點都要打,盡情打吧!

引用:
原帖由 bronze18man 於 2021-3-16 10:19 AM 發表

我地氫彈威力都係美國核彈十倍,一樣可以炸到美國人滅國十次!
你唔信到時你咪知囉!
唔打點知邊個身體好呢!
美國人日嘈夜嘈就係為左依場世紀核戰,為報韓越兩敗之仇!證明自己!
點都要打,盡情打吧!
美國應該會慘勝,始終中國核武數量太少

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]