• 瀏覽: 23,067
  • 回覆: 649
國藥仲勁過科興
鯨姐選民有福了
記住帶埋一家大細去打

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-3-16 11:25 AM 發表
忠誠廢物請不要代表我
咁邊個代表你

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-3-16 11:26 AM 發表

無錯,唔打咪能就……成世屈係香港做井蛙。
世界都在搶, 而家有得打都未打晒(唔理邊款啦), 又想再申手要多隻...?

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-3-16 11:25 AM 發表
忠誠廢物請不要代表我
而且呢個年代邊個唔廢

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-3-16 11:26 AM 發表

無錯,唔打咪能就……成世屈係香港做井蛙。
根本只能盡量拖遲, 冇得唔打 ,
covid 唔會似係 sars 咁自動消, 唔打針遲早中 covid

引用:
原帖由 lrr174 於 2021-3-16 11:44 AM 發表

根本只能盡量拖遲, 冇得唔打 ,
covid 唔會似係 sars 咁自動消, 唔打針遲早中 covid
認同,事實只要有一人帶菌,幾十人都會有可能同時中招, 所以之前啲專家已經話要學與病菌同存

猿人叻唔切,為咗討好西方主子,自己示範自我皮下注射腹必大,點知大專家都犯咗大錯,呢隻疫苗規定肌肉注射,猿人打咗針後皮膚敏感紅腫,仲周身打冷震,急急逃入深山唔敢見人,所以西環疫情大爆發,猿人堅拒出鏡搶風頭,各位呢幾日唔見猿人出來行係唔係覺得好奇怪呢?

應該引入國內醫護人員幫市民注射國產疫苗,呢個先係重點。

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2021-3-15 12:59 PM 發表

夠膽去登記BNT嗰啲應該都係視死如歸,比率高係正常,但係按數字計,輸咗就係輸咗。
科興呢,某登發動人拎“廢老”身份登記🤫

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-3-16 11:37 AM 發表

而且呢個年代邊個唔廢
d人個個fg 50k架嘛🤣

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-3-16 12:17 PM 發表

我都同你一樣諗法,打邊隻真係唔緊要,最緊要肯打香港要盡快回復正常……
我仲多個諗法,就係香港要回復正常,人地都要,都已經得到比人地更好既抗疫資源,仲未滿足?仲要繼續搶?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]