• 瀏覽: 24,717
  • 回覆: 291
  • 追帖: 4
+4
中方:我們從衛星圖見到你奴役木材工人,而且發現大量有蟲木材,因此決定不再進口澳洲木材。

引用:
原帖由 徐庶 於 2021-3-15 11:15 AM 發表

超,共產黨三分顏色上大紅。
澳洲只要又做文宣就搞惦晒啦。

話中共因無紙用,中小學生要停課🤭,無木材做唔到傢俬。人民屋企無櫈坐,要坐地下。
好快大陸連廁紙都冇

引用:
原帖由 徐庶 於 2021-3-15 11:15 AM 發表

話中共因無紙用,中小學生要停課🤭,無木材做唔到傢俬。人民屋企無櫈坐,要坐地下。
同呆灣省交換菠蘿有冇得諗?

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2021-3-15 11:33 AM 發表
點解澳洲人會選個咁低能嘅總理㗎🤭
澳洲豬,名不虛傳。

澳洲鬼真係面皮幾尺厚,唔識賣比其他地方既咩?定係無人show你呀?

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-3-15 12:20 PM 發表

同呆灣省交換菠蘿有冇得諗?
應該冇問題,大家啲嘢都有蟲

彩你都有味

中國分明禁澳洲木材進口,要進口可能要排隊,其他國家後面慢慢等

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-3-15 11:29 AM 發表
收得智障峯就唔好幻想大陸會俾錢你賺啦,澳洲政府正一低能兒童。
最重要係可以破壞到佢哋嘅產業鏈

引用:
原帖由 老納 於 2021-3-15 11:19 AM 發表
啲人咁犯賤架,又要小大陸,又要同大陸做生意
同香港班畜牲一9樣
一邊用大陸野一邊反中亂港

你澳洲商家佬一日唔搞掂你地個仇華總理,一日仲係到惡性針對中國,收容香港人渣漢奸,就唔好咁天真仲想同人做生意,買你啲嘢,俾錢你賺。

呆灣最夠義氣,買200枝紅酒,200個菠蘿,200粒炭唔差在200粒木槺啦!go go go. 

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-3-15 11:29 AM 發表
收得智障峯就唔好幻想大陸會俾錢你賺啦,澳洲政府正一低能兒童。
如果澳洲政府將許智峰捉拿交俾阿爺,會唔會乞到一舊豬頭骨?

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2021-3-15 12:19 PM 發表
中方:我們從衛星圖見到你奴役木材工人,而且發現大量有蟲木材,因此決定不再進口澳洲木材。
講出這些問題, 澳洲佬都有方向去改善滿足中方要求
依家衰到中方連答都懶得答佢, 這才可怕

引用:

你老母生咗你隻無腦曱甴🪳真係遺害人間,散播謠言,報國安拉鳩你

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]