• 瀏覽: 3,109
  • 回覆: 57
+6
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-3-15 06:20 PM 發表
香港人既傳統智慧唔係流。
唔係化.... 有智慧點解唔自己出疫苗?

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-3-15 06:30 PM 發表

你唔知我地傳統智慧係乜咩?
傳統智慧咪係咁囉...
自己唔打,要人地都唔打
https://www.youtube.com/watch?v=2zH1NkQDtH0&ab_channel=FerrisTree

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-3-15 06:41 PM 發表
有冇搞錯呀!退針?係咪唔愛國啦?
邊關愛唔愛國事,你可以打AZ疫苗.

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-14 03:37 PM 發表
哦食🥄羮羥氯x可能實際啲
有研究報告,呢隻野同埋瑞德西偉根本冇用。

綠色係未爆啫,唔通無晒位好咩?無位時又話政府辦事不力了。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-3-14 03:31 PM 發表
煤體都幾搞笑,日日講科興,但伏必泰有幾人打,就一條新聞都唔見。咁選擇性報道,真系未講得自己有幾專業。根本就按需要報道
輝瑞少人打得濟,冇面提掛

估計打科興有15萬多,打輝有一萬掛

死左7個人了。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-3-15 08:19 PM 發表

我311已經打咗科興
轉會打AZ/BNT  

引用:
原帖由 XEO 於 2021-3-14 03:27 PM 發表
政府為求「清貨」多次加開疫苗接種中心及網上預約名額,又增加教師、地盤工等7工種納入優先群組,
惟過去兩周累計6人接種科興疫苗後死亡,市民對疫苗的信心更動搖,東網記者今早(14日)到疫苗網上預約系統查詢預約情況,過程暢通無阻,

預約接種情況有一天比一天淡靜之勢,尤其是早前各中心預約向隅的科興疫苗,忽然多了不少可預約時段,料與市民退針有關。
根據網上預約系統,截至今午1時左右,多個接種科興疫苗的中心 ...
東方而家比蘋果日報更蘋果日報,千祈咪當東方係親中報

引用:
原帖由 cwilson1 於 15-3-2021 19:00 發表

輝瑞少人打得濟,冇面提掛

估計打科興有15萬多,打輝有一萬掛
香港有得打輝瑞疫苗?on99

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]