• 瀏覽: 13,516
  • 回覆: 152
+5
引用:
原帖由 whitepig88 於 2021-3-13 01:54 PM 發表
飛機豪冇得打飛機
條友入到監倉可以當飛機比人打, 話晒飛機師個seafood都幾罕有

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2021-3-13 01:06 PM 發表
黃絲又要排隊幫親譚文豪間茶餐廳了

新聞來源連結:

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1580391-20210313.htm?spTabChangeable=0

恭喜哂

恭喜恭喜恭喜你🤗

當日黑暴期間,條L樣串柒柒企係警方防線面前故意阻礙,又指住警員話冇資格同佢講野,幾L個大官威。
今日已經成為死監躉,報應來得太快

抵L死喺入面打飛G吧啦

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-3-13 01:27 PM 發表
割包皮講說話好陰毒,十足十古代太監李連英。
曱甴有邊隻唔係黑心吖?

引用:
原帖由 apmichael 於 2021-3-13 01:44 PM 發表

係雞片
雖然唔知係咩
原本雞胸, 成功爭取改為雞片。
供應商張一塊雞胸改為用三分二切為雞片😏

引用:
原帖由 kelvin167 於 2021-3-13 03:55 PM 發表
當日黑暴期間,條L樣串柒柒企係警方防線面前故意阻礙,又指住警員話冇資格同佢講野,幾L個大官威。
今日已經成為死監躉,報應來得太快
記得黑暴初期,佢條契弟喺警察冇冧把件事上加鹽加醋,有個警司級阿sir同佢解釋點解冇冧把,佢條打靶大聲寸鳩人「你點做警司呀你!」宜加報應咯!

有少少同情佢地,如果唔跟戴妖停玩35+1,咁就唔洗選啦

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-3-13 01:27 PM 發表
割包皮講說話好陰毒,十足十古代太監李連英。
有名你叫,攻民黨

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2021-3-13 01:06 PM 發表
黃絲又要排隊幫親譚文豪間茶餐廳了

新聞來源連結:

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1580391-20210313.htm?spTabChangeable=0
大熱天買盆菜燒買拼盤?

引用:
原帖由 1333333 於 2021-3-13 01:14 PM 發表
飛機豪一日三餐荔枝角監獄飯
記住落單燒膠樽加多幾片雞柳
一日三餐皇家飯

Yeah!!!

坐到一百歲就好了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]