• 瀏覽: 3,048
  • 回覆: 38
廉政公署今(12日)表示,近日就一個位於元朗的小型屋宇(丁屋)地產發展項目懷疑涉及貪污詐騙進行調查,發現有地產發展商涉嫌

肯定有人分贓不混,於是有人向老廉督灰,一拍兩散。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210312/bkn-20210312184657629-0312_00822_001.html

負責派彩的無做好/派彩不公🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-3-12 10:16 PM 發表
竊聽風雲現實版。

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-3-12 10:17 PM 發表

竊聽風雲現實版。
方中信🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-3-12 10:19 PM 發表

方中信🤣🤣🤣🤣🤣
忘記劇情。

丁權取消吧

法庭不知會否放生...

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-3-12 10:37 PM 發表
法庭不知會否放生...
老廉打土豪。

研究下把低密度既丁屋改成大廈式既丁屋好過啦, 又話無地又唔去善於利用土地資源

引用:
原帖由 satien281 於 2021-3-12 10:36 PM 發表
丁權取消吧
多被人利用搵著數,造成社會問題,遲早都會被停。

引用:
原帖由 lovetohea 於 2021-3-12 10:55 PM 發表
研究下把低密度既丁屋改成大廈式既丁屋好過啦, 又話無地又唔去善於利用土地資源
取消一個丁地,可以起廿層樓,邊個易解決香港房屋問題?政府點會唔識諗。

早應該查..........這就是民怨的起因...........!!
同黑幫勾結強搶農田之後.......向政府申請改變土地用途.....!!

香港政府又亂批土地用途..........!!

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-3-12 10:16 PM 發表
唔好當阿爺傻...........反中亂港之中........必定有幾個內鬼鄉紳支持叛國者......!!
否則不會出現等埋發叔呢..........!!

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-3-12 11:05 PM 發表
而家我都搞唔清楚
警察,廉署,國安既工作範圍
廉署早10年前已經被黑幫滲透............主因是富豪從中周旋協調........!!
之後整個廉署就亂到現在都不能回復當初.......!!

主題標籤 #廉政公署
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]