• 瀏覽: 672
  • 回覆: 9
塞爾維亞總統武契奇(Aleksandar Vucic)周四(11日)宣布,塞爾維亞將成為歐洲首個生產中國國藥集團新冠疫苗的國家,並稱這對該國而言是非常好的

歐洲都開始生產

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時中國/598580/新冠肺炎-塞爾維亞宣布成為歐洲首個生產國藥疫苗的國家

呢排佢真係嬴晒
馬克龍+默大媽重係度拖等運到咁, 佢就狂做野..........
PS : CB仔又話生產滅活疫苗既實驗室好難etc既 ??? (所以美國唔生產)

由塞爾維亞生產,滿足本地及轉出去歐洲各國,符合世界疫情需要及政治正確。

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2021-3-12 05:27 PM 發表
由塞爾維亞生產,滿足本地及轉出去歐洲各國,符合世界疫情需要及政治正確。
英美所以咁憎中國……疫苗無得高價劏各國

🤩真係識貨

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-12 05:25 PM 發表
呢排佢真係嬴晒
馬克龍+默大媽重係度拖等運到咁, 佢就狂做野..........
PS : CB仔又話生產滅活疫苗既實驗室好難etc既 ??? (所以美國唔生產)
可能原料就中國提供,佢就負責入樽包裝。咁就唔使滅活病毒,容易好多。

引用:
原帖由 apmichael 於 2021-3-12 05:35 PM 發表

可能原料就中國提供,佢就負責入樽包裝。咁就唔使滅活病毒,容易好多。
就就叫負責包裝唔叫生產啦

有事入邊個數???
偷龍轉鳳定比流野..........有排嘈

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-3-12 05:30 PM 發表

英美所以咁憎中國……疫苗無得高價劏各國
不僅是高價賣賺錢,
還是強有力的政治壓迫的手段:不順從美國,就不給疫苗,高價都不賣,然后煽動人民反政府。
美帝的壞心眼可多着呢

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-12 05:38 PM 發表

就就叫負責包裝唔叫生產啦

有事入邊個數???
偷龍轉鳳定比流野..........有排嘈
巴西都係咁生產科興疫苗

由大樽分成細樽都係生產
細樽入盒就係包裝

引用:
原帖由 apmichael 於 2021-3-12 05:46 PM 發表

巴西都係咁生產科興疫苗

由大樽分成細樽都係生產
細樽入盒就係包裝
是但啦........
大陸連針, 包裝好咁運.............你話用樽就樽啦

主題標籤 #新冠肺炎
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]