• 瀏覽: 7,652
  • 回覆: 78
+3
我又奇怪,雖然預咗無得保釋

但係每8日出黎遊下車河都幾好吖

點解要放棄呢?

唔係怕律師費貴呀嘛?反正佢地啲錢都係黑錢黎架,怕咩啫

咁多個都無得保,而個乜雲就放生,你話唔系25仔都無人信

恭喜

想知"保釋覆核"要唔要比錢,是否律師最賺?

引用:
原帖由 HSBCTKO 於 2021-3-12 02:03 PM 發表
想知"保釋覆核"要唔要比錢,是否律師最賺?
我哋有義務律師,唔只不收費,仲會幫你手衆籌

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-3-12 01:50 PM 發表
咁多個都無得保,而個乜雲就放生,你話唔系25仔都無人信
邊個話波大無腦?🤔🤔

引用:
原帖由 chilawytk 於 2021-3-12 01:43 PM 發表
21名涉及初選案,被控「串謀顛覆國家政權罪」的被告,今日在西九龍裁判法院提訊,進行每8日一次,向總裁判官蘇惠德申請保釋的聆訊。 第3節聆訊中午12時後開始,涉及6名被告,其中何桂藍不再進行保釋覆核,但保留每8日到庭一次申請保釋的權利,她一度在律師代表交代完放棄保釋後離開犯人欄,及後被總裁判官蘇惠德叫回,以聽取解釋被告人的權利。 而在第2節的聆訊, 6名被告馮達浚、黃之鋒、胡志偉、朱凱廸、尹兆堅、鄒 ...
早已經知不道能保釋,志在每八日遊車河。
見吓報。

吳敏兒,抵死

慢慢坐

人生更精彩?相信嗎

估下是否收咗安家費。

引用:
原帖由 chilawytk 於 2021-3-12 01:43 PM 發表
21名涉及初選案,被控「串謀顛覆國家政權罪」的被告,今日在西九龍裁判法院提訊,進行每8日一次,向總裁判官蘇惠德申請保釋的聆訊。 第3節聆訊中午12時後開始,涉及6名被告,其中何桂藍不再進行保釋覆核,但保留每8日到庭一次申請保釋的權利,她一度在律師代表交代完放棄保釋後離開犯人欄,及後被總裁判官蘇惠德叫回,以聽取解釋被告人的權利。 而在第2節的聆訊, 6名被告馮達浚、黃之鋒、胡志偉、朱凱廸、尹兆堅、鄒 ...

引用:
原帖由 whitepig88 於 2021-3-12 02:16 PM 發表
吳敏兒,抵死
  YES

提示: 違規內容已被屏蔽
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]