• 瀏覽: 13,334
  • 回覆: 176
+5
新冠肺炎疫情肆虐近1年,香港第4波疫情仍未平復,健身搏擊運動業界大聯盟與舞蹈界,連同區議員今日(11日)召開記者會指,疫...

其實如果係我哋做錯啲乜嘢,衰咗做唔到,我都認,但其實健身中心從來都未爆發過疫情,政府說封就封我哋,好荒謬。

知錯未?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210111/mobile/bkn-20210111175739780-0111_00822_001.html

又係政府錯??

1月11日舊聞

不過事實証明最大漏洞係你地業界喎

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2021-3-12 11:45 AM 發表
1月11日舊聞
係呀,舊聞佢地1月嘈到俾佢地新年後重開,大大聲架嘛

琴日睇有線新聞,有健身室鬧政府

唔知邊個豬頭,批准健身室做運動時可以唔戴口罩

之前口口聲聲話自己未爆過做乜被連累,宜家爆個甘的,支持你推個舊文出黎講。

香港人要謙卑,愛香港的唔該真係支持政府,聽政府而行,同心抗疫。

引用:
原帖由 poorsa2 於 2021-3-12 11:47 AM 發表

係呀,舊聞佢地1月嘈到俾佢地新年後重開,大大聲架嘛

引用:
原帖由 poorsa2 於 2021-3-12 11:43 AM 發表
新冠肺炎疫情肆虐近1年,香港第4波疫情仍未平復,健身搏擊運動業界大聯盟與舞蹈界,連同區議員今日(11日)召開記者會指,疫...

其實如果係我哋做錯啲乜嘢,衰咗做唔到,我都認,但其實健身中心從來都未爆發過疫情,政府說封就封我哋,好荒謬。

知錯未?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210111/mobile/bkn-20210111175739780-0111_00822_001.html
1月既新聞被挖出來鞭屍 ......

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 fstephen 於 2021-3-12 11:48 AM 發表
之前口口聲聲話自己未爆過做乜被連累,宜家爆個甘的,支持你推個舊文出黎講。

香港人要謙卑,愛香港的唔該真係支持政府,聽政府而行,同心抗疫。
話就話舊,只係2個月前。嘈左1個月俾佢2地開,開唔夠3星期就奶獲勁

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2021-3-12 11:54 AM 發表

1月既新聞被挖出來鞭屍 ......
梗係啦,當日咁口響,要多d人知佢地咁威威

引用:
原帖由 poorsa2 於 2021-3-12 11:56 AM 發表

話就話舊,只係2個月前。嘈左1個月俾佢2地開,開唔夠3星期就奶獲勁
所以真係溫馨提示正常人: "嘈"係冇出路! 最緊要自己好好守住身邊的人和生意!

唔好輕挑和怪呢樣個樣,香港人一直係行緊自我滅亡道路不自覺啊!!

香港人,算罷啦,多自私精....不停LOOP啦,抗疫失敗唔系冇原因嘅 ...政府失敗只系其中一 方面

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-3-12 11:44 AM 發表
又係政府錯??
的確係政府錯,唔戴口罩做gym又唔即時捉去打靶。

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]