• 瀏覽: 1,815
  • 回覆: 13

醫管局員工陣線公布,收到主席余慧明正式通知,由於未來將無法繼續處理工會職務,將辭任理事會。員工陣線表示,余的請辭於理.........

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2019873/即時-港聞-因無法處理職務-余慧明辭任醫管局員工陣線主席

奸邪妖獸昔日許多豪言壯語︰「永遠同行」、「捨我性命,守衛我城」、「無畏無懼,無怨無悔」.......,如今再想起,只不過如笑話一句句。

You have today. 

國安法萬歲.

香港雞壇又一新血.

又多隻黃屍西敗走, 國安法好嘢.

拉左未?

割蓆

佢好似未做過醫護?

不過又叫啲醫護搞罷工?

收幾錢個月職業搞事呢?

余慧明,政棍不易做,想學你呃人憑政治撈到肚滿腸肥?現在好難的

齊上齊落,最後都係各自飛。
事前叫人信佢,事後就麥都話唔關我事。
無怨無悔,其實係各自走數。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-3-12 08:09 AM 發表
拉左未?
還柙,洗定八月十五等坐監。

why so late辭任醫管局員工陣線主席?
really smelly pussy

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-3-12 05:37 AM 發表

醫管局員工陣線公布,收到主席余慧明正式通知,由於未來將無法繼續處理工會職務,將辭任理事會。員工陣線表示,余的請辭於理.........

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2019873/即時-港聞-因無法處理職務-余慧明辭任醫管局員工陣線主席
又話核爆都唔割??
「黃血人」真係得啖笑

肥西可以減肥了!

引用:
原帖由 港男happy4 於 2021-3-12 08:26 AM 發表
why so late辭任醫管局員工陣線主席?
really smelly pussy
smelly pussy

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]