• 瀏覽: 10,499
  • 回覆: 206
+8
中午12時許,警方接報一名67歲姓張男子,在港鐵旺角站乘搭扶手電梯到荃灣方向月台期間,突然暈倒昏迷,救護員到場將他送廣華醫院搶救,目前情況危殆。消息指,男子曾於本月2日接種過科興疫苗。 另外,據悉本港再多一名女子接種中國研發的科興疫苗後死亡,是12日內第4宗。據了解,逝世的該...

科興真心勁,希望加油

新聞來源連結:

https://hk.appledaily.com/breaki ... _content=photo_post

2.5m cashed

免費安樂死  ……

引用:
原帖由 nicko06 於 2021-3-11 06:42 PM 發表
2.5m cashed
有鬼得cashed 政若話唔關事

引用:
原帖由 樹上肉肉甩毛 於 2021-3-11 06:43 PM 發表
免費安樂死  ……
打得應該唔想咁快死

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-11 06:43 PM 發表
嘩吓⋯唔係咁堅吓 
兩星期已經四件

引用:
原帖由 邦之星 於 2021-3-11 06:43 PM 發表

有鬼得cashed 政若話唔關事
單位係冥通唔係港紙

毒媒 一天真是 關心 科興

多關心下死亡2000多的 BNT  與 死亡數百人的 AZ 啊  

巴西最高接種106歲

引用:
原帖由 邦之星 於 2021-3-11 06:40 PM 發表
中午12時許,警方接報一名67歲姓張男子,在港鐵旺角站乘搭扶手電梯到荃灣方向月台期間,突然暈倒昏迷,救護員到場將他送廣華醫院搶救,目前情況危殆。消息指,男子曾於本月2日接種過科興疫苗。 另外,據悉本港再多一名女子接種中國研發的科興疫苗後死亡,是12日內第4宗。據了解,逝世的該...

https://hk.appledaily.com/resizer/6aHHkk1CPuJ3zyRISGQDyNqK7x8=/1436x863/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/WXN3FCH6TVH3FPJO2LAMR5QNIA.jpg
有個案顯示死得好急, 送院後幾小時便certified, 隻疫苗真心有料到~

引用:
原帖由 nicko06 於 2021-3-11 06:44 PM 發表

單位係冥通唔係港紙

巴西 在採購 1.25億劑科興 疫苗之後
再 採購 3000萬劑 中國疫苗!!!

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2021-3-11 06:45 PM 發表
毒媒 一天真是 關心 科興

多關心下死亡2000多的 BNT  與 死亡數百人的 AZ 啊  

香港科興打死人你唔理,人地外國關你咩事

打咗十幾萬人喇。
仲喺度搵啲三高病抺黑。

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]