• 瀏覽: 10,533
  • 回覆: 206
+8
引用:
原帖由 nicko06 於 2021-3-11 07:08 PM 發表

驚到keyboard都打爛
要打爛keyboard好似係班垃圾黃絲
愛國者治港殺埋黎又要硬食
冇得還手

引用:
原帖由 邦之星 於 2021-3-11 06:40 PM 發表
中午12時許,警方接報一名67歲姓張男子,在港鐵旺角站乘搭扶手電梯到荃灣方向月台期間,突然暈倒昏迷,救護員到場將他送廣華醫院搶救,目前情況危殆。消息指,男子曾於本月2日接種過科興疫苗。 另外,據悉本港再多一名女子接種中國研發的科興疫苗後死亡,是12日內第4宗。據了解,逝世的該...

https://hk.appledaily.com/resizer/6aHHkk1CPuJ3zyRISGQDyNqK7x8=/1436x863/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/WXN3FCH6TVH3FPJO2LAMR5QNIA.jpg
白痴仔死老豆又瀨科興!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-11 07:03 PM 發表

醫學既野你識條鐵?可以咁既咩?
白L痴都識啦!
老野壯年小童貓狗家畜大笨象……遇大病都分年齡重量病情落藥啦!!!
道理就係……可選擇唔打嗰啲就由9佢地~~
醫條L鐵學咩……😎🤗😅🤣😏😚👹👺💀

5毛狗又出黎護主

講完"幾萬人三個月內一齊死係街"
然後即刻縮
唔敢賭
笑死人

呢個post咁少五毛

引用:
原帖由 nicko06 於 2021-3-11 06:59 PM 發表

要打完後0.00001秒死係個醫生面前先叫關事
但咁死法除時死無全屍
師兄講得好,打砒霜都冇死得咁快,科興嘅毒性一定差砒霜少少,咁打死幾多藍絲都唔關科興事,唔會傷到國家顏面

引用:
原帖由 赤共 於 2021-3-11 07:12 PM 發表
大陸嘢真係勁之前又話有高級實驗室先做到滅活技術幾勁幾勁,用埋啲傳統技術不過一半效用,但係死咁多人,這就是大陸野
但係反對派最鍾意大陸野喎
例如禁蒙面法、國安法
不知食得幾開心

引用:
原帖由 車頭燈大師 於 2021-3-11 07:13 PM 發表

師兄講得好,打砒霜都冇死得咁快,科興嘅毒性一定差砒霜少少,咁打死幾多藍絲都唔關科興事,唔會傷到國家顏面
乜柒都唔關科興事,希望下一個到佢自己受

廢佬、五毛早啲走…

在香港死的都因為科興

引用:
原帖由 fto94 於 2021-3-11 07:11 PM 發表

白L痴都識啦!
老野壯年小童貓狗家畜大笨象……遇大病都分年齡重量病情落藥啦!!!
道理就係……可選擇唔打嗰啲就由9佢地~~
醫條L鐵學咩……😎🤗😅🤣😏😚👹👺💀
如果隨便加/減注射份量, 藥效會被干擾, 打嚟有咩意思?!

引用:
原帖由 樹上肉肉甩毛 於 2021-3-11 07:14 PM 發表
廢佬、五毛早啲走…
快,還我香討寧靜

蘋果又老作

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]