• 瀏覽: 10,574
  • 回覆: 206
+8
引用:
原帖由 唔想知道你個性 於 2021-3-12 08:30 AM 發表
科興抗疫好有效,打完人都死埋😏
Btw 愛國藍絲去打多D, 為國捐驅做烈士
冇錢賠

又嚟?好心停一停驗吓批野先啦

引用:
原帖由 zxcvv 於 2021-3-11 11:19 PM 發表

賣幾多錢係藥廠商業決定,你覺得唔值咪唔好打。
死幾個人明顯少於平均值仲覺得係疫苗問題,就係判斷力有問題。
打疫苗係求生唔係求死,打左疫苗死左人仲繼續走去打既人,除左判斷力有問題,智商都有問題

引用:
原帖由 nicko06 於 2021-3-12 09:29 PM 發表

打疫苗係求生唔係求死,打左疫苗死左人仲繼續走去打既人,除左判斷力有問題,智商都有問題
數都計埋俾你,睇唔明定選擇性失明?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-11 06:43 PM 發表
嘩吓⋯唔係咁堅吓 事先有無唔舒服
Peter 哥一日無事都唔洗驚

引用:
原帖由 zxcvv 於 2021-3-12 11:06 PM 發表

數都計埋俾你,睇唔明定選擇性失明?
武漢肺炎封城期間死左幾多人,你識唔識計呀數學家?
死亡率咁低你唔鳩衝去打?

引用:
原帖由 nicko06 於 2021-3-12 11:13 PM 發表

武漢肺炎封城期間死左幾多人,你識唔識計呀數學家?
死亡率咁低你唔鳩衝去打?
內地公布咩數字你都唔信架啦,幾多人你覺得幾多咪幾多囉。
果然係太低能睇唔明,咁簡單既平均數小學生都識計,黃屍邪教徒連小學雞都不如。

毒果。
傳他暈倒時正在看毒果廢報。

引用:
原帖由 zxcvv 於 2021-3-12 11:21 PM 發表

內地公布咩數字你都唔信架啦,幾多人你覺得幾多咪幾多囉。
果然係太低能睇唔明,咁簡單既平均數小學生都識計,黃屍邪教徒連小學雞都不如。
問你計到幾多個係武漢死左呀數學家
淨係數住自己有幾多個回覆計糧

印尼藥監局:中國科興疫苗藥效優於阿斯利康但價格偏高

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]