• 瀏覽: 4,482
  • 回覆: 66
+3
引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-3-11 12:17 PM 發表
https://dw-media.dotdotnews.com/dams/product/image/202103/11/6049983fe4b0b801672c78f81.jpg

黃媒《蘋果日報》昨日頭版大字標題話「持BNO簽證可提取MPF」,稱強積金受託公司「宏利」接納BNO作「永久離港」證明文件,於今年2月底發出新指引,可用作提早領取強積金。點知,香港積金局即日發出嚴正聲明,表示由於政 ...
毒果想轉支持政府?

生果報出賣手足。

黃人比毒果害死,大家都惡有惡報😂

再三多謝蘋果

有D掛住之前的生果轉貼員添……
駛唔駛尋人啟事?報警?

蘋果篤灰? 真係奇中之奇 !!!

亦可以睇到一班所謂YC, 一講到利益, 即刻反轉豬肚. 

生果想改邪歸正

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-3-11 12:32 PM 發表

15蚊個都無人問津, 阿姐揀芒果眼尾都唔哨下, 醜唔醜? 見得下人嘅橙都十蚊粒啦
黃店先前巴巴閉咁入咗好多台灣菠蘿,依家坐晒貨無人買,攪到要“捐”……
最慘係送比人都要周圍叫人邦手問有無人要,真係笑9死

附件

Screenshot_20210307-210140_Facebook.jpg(93.58 KB)

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2021-3-11 01:02 PM 發表

黃店先前巴巴閉咁入咗好多台灣菠蘿,依家坐晒貨無人買,攪到要“捐”……
最慘係送比人都要周圍叫人邦手問有無人要,真係笑9死
12甴帶起坐艇熱潮,班傻hi唔坐下艇都唔安樂嘅

平果報導篇野一出,積金局即做野,無得取,累到想取人,又大失望

齊上齊落,核爆都唔割!

因為毒果想你地留係度撐肥佬黎

邊個取消訂毒果,等同投共,資料會即上傳去大蠅蒂國

引用:
原帖由 X_ANDY_X 於 2021-3-11 12:35 PM 發表

你up鳩啊
皮蛋H可能自己都睇唔明

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]