• 瀏覽: 428
  • 回覆: 14
政府的全港疫苗接種計劃展開近兩星期,教育局今去信全港所有學校的校監和校長,指學校教職員已被界定...

焗腸又冇教師牌,又唔係醫生,只係仔女都喺外國勾結緊嘅會計佬。

新聞來源連結:

https://www.thestandnews.com/politics/教育局去信全港學校-籲鼓勵教職員打疫苗/

熱賣及精選
應該係直接命令,而唔係籲鼓勵。。。唔打針,除牌。

如此星辰如此夜,為誰風露立中宵。
係時候set個最後限期全面復課,所有攞咗政府錢嘅都要打針開學,除非有醫生紙證明唔適合接種,呢批就可以準備退休

學校應該請打左疫苗嘅老師,對學生負責。

家長又應該接種疫苗,對子女負責。

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
引用:
原帖由 waltzno2 於 2021-3-11 07:41 AM 發表

係時候set個最後限期全面復課,所有攞咗政府錢嘅都要打針開學,除非有醫生紙證明唔適合接種,呢批就可以準備退休
醫生證明有幾難攞,咁多單眼罷工醫護

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
科興少人接種,賣剩蔗就快夠期

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-3-11 10:24 AM 發表

臘腸一於繼續唱衰

提醒啲教畜快啲去打佢地心儀既伏必態,咪膠縮

香港曱甴,時代垃圾。

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-3-11 10:27 AM 發表

提醒啲教畜快啲去打佢地心儀既伏必態,咪膠縮
唔割唔係黃絲

引用:
原帖由 walkera2006 於 11-3-2021 10:24 發表

要雪果隻仲快到期

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-3-11 10:21 AM 發表

醫生證明有幾難攞,咁多單眼罷工醫護
一個唔可以返學校教書嘅老師,你覺得仲有乜用途呢?

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-3-11 10:24 AM 發表

就到期咪捉大口三五狗打埋,唔好徙

泛民五大訴求:
1.成立「獨立」委員會,籌備港獨事宜
2.將港獨人士破壞行徑定性為義舉
3.釋放港獨義士並作出道歉及賠償
4.限時港共警員棄械投降
5.中共需向全球承認骯肛 is not China
引用:
原帖由 waltzno2 於 2021-3-11 11:50 AM 發表

一個唔可以返學校教書嘅老師,你覺得仲有乜用途呢?
玩歧視都有排玩

黃師唔打
繼續玩Zoom糧支照袋吹呀?

為咗保護學生,不打疫苗的教師不准上堂。

主題標籤 #教育局
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]