• 瀏覽: 3,655
  • 回覆: 6
最近網傳:美國民主黨人計劃推動美國憲法第25條,罷免這個疑似精神失常的 Joe Biden.
邊個醫生證明拜登精神失常?

港奸又話:這倆人都是被中國滲透的人。(明顯係指拜登、同賀錦麗)
這個滲透方法,類似平津戰役的時候,用 傅冬菊滲透傅作義一樣。
從北京角度:滲透美國成功,所以值得讚揚中國共產黨。

人家拜登在中國經濟未起飛時已經係從政。
中國共產黨咁叻就係嗰陣落注係拜登身上?
中國共產黨又點知拜登會當選?
港奸又一次在無證據下話中國成功滲透。

點解唔係俄羅斯成功滲透?

我嘅評論:如果話中國真係滲透嘅話,川普會似似喲。呢條仆街總統同港奸一樣搞到全世界神憎鬼厭,正式過街老鼠。

後註:如果話中國共產黨真係成功滲透。咁真係要屌下中國共產黨,既然成功滲透都唔解除對中國不利政策。
你話係唔係要屌下共產黨滲透咗都唔好好利用一舉拿下美國呢個對手。
有幾多值讚揚?

如果中國成功滲透嘅話點解唔早啲?

港奸你不如話克林頓、奧巴馬係中國成功滲透啦!

做港奸做到出晒面。

引用:
原帖由 黃昏死神 於 2021-3-10 10:33 AM 發表
哈~條友真係堅實發霉功反共人嚟,所謂網傳都係大妓院分枝網站作出嚟,可唔可以投訴佢散播謠言…
唔可以!
港奸話網傳係萬能。
所以咪有恃無恐咁散播假消息囉。

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2021-3-10 02:52 PM 發表

但是,討論的焦點不是Newsmax,而是 克林頓前副手對媒體說的東西:罷免 Joe 拜登。
本帖焦點係港奸如何又一次抹黑中國。
請集中討論港奸問題。

引用:
原帖由 lawo 於 2021-3-10 05:31 PM 發表

小喇叭,偽劣師出少次醜當幫忙吧!雖然給了很多笑料給沉默的網友,不過偽劣師真係老到
出分身都無用,又劍又良心又白條!
分身再多都係港奸一個。
分身多就可以唔係港奸咩?

引用:
原帖由 nigel212 於 2021-3-10 04:57 PM 發表

有時,小醜也有存在價值。
港奸都有存在價值?

引用:
原帖由 kim_12346 於 2021-3-10 06:31 PM 發表
啲法輪功個個都精神失常
港奸唔練法輪功都唔正常㗎啦!
家下佢老人家仲走火入魔添。
我有啲擔心佢臨老唔過得世。
幾十歲做埋啲傷天害理嘅嘢。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]