• 瀏覽: 3,632
  • 回覆: 32
最近網傳:美國民主黨人計劃推動美國憲法第25條,罷免這個疑似精神失常的 Joe Biden.
邊個醫生證明拜登精神失常?

港奸又話:這倆人都是被中國滲透的人。(明顯係指拜登、同賀錦麗)
這個滲透方法,類似平津戰役的時候,用 傅冬菊滲透傅作義一樣。
從北京角度:滲透美國成功,所以值得讚揚中國共產黨。

人家拜登在中國經濟未起飛時已經係從政。
中國共產黨咁叻就係嗰陣落注係拜登身上?
中國共產黨又點知拜登會當選?
港奸又一次在無證據下話中國成功滲透。

點解唔係俄羅斯成功滲透?

我嘅評論:如果話中國真係滲透嘅話,川普會似似喲。呢條仆街總統同港奸一樣搞到全世界神憎鬼厭,正式過街老鼠。

後註:如果話中國共產黨真係成功滲透。咁真係要屌下中國共產黨,既然成功滲透都唔解除對中國不利政策。
你話係唔係要屌下共產黨滲透咗都唔好好利用一舉拿下美國呢個對手。
有幾多值讚揚?

如果中國成功滲透嘅話點解唔早啲?

港奸你不如話克林頓、奧巴馬係中國成功滲透啦!

做港奸做到出晒面。

哈~條友真係堅實發霉功反共人嚟,所謂網傳都係大妓院分枝網站作出嚟,可唔可以投訴佢散播謠言…

引用:
原帖由 黃昏死神 於 2021-3-10 10:33 AM 發表
哈~條友真係堅實發霉功反共人嚟,所謂網傳都係大妓院分枝網站作出嚟,可唔可以投訴佢散播謠言…
唔可以!
港奸話網傳係萬能。
所以咪有恃無恐咁散播假消息囉。

大妓院不嬲都作野作到上天
邊個俾邊個收買,有把柄係手
最鐘意編呢種故事
記得大妓院同郭文貴聯手編左個故事
話馬英九早有痛腳係共產黨手上
成為傀儡,叫佢做咩野都照住做
有咩?
馬英九有公開接受一國兩制?
唔通佢任內主張不統不獨不武,係中國授意?

@黃昏死神   
你試試搜索 克林頓前助理對 美國Newsmax 的發言:
‘’Dick Morris to Newsmax TV‘’+
“25th Amendment on Biden”

引用:
原帖由 nigel212 於 2021-3-10 01:56 PM 發表
引用網傳,跟轉載facebook 和農場新聞、和不名來歷的youtube 資訉有何分別?
難道本版要成為謠言版?
版主是否有責任管下呢?
大紀元仍法輪旗下的媒體
用於造謠抹黑中國政府
這個顛覆中國政府的組織被定為邪教
而港奸經常引用大紀元造謠資料黎抹黑政府
是否法輪邪教的同路人?
可否向國安處檢舉此人?

The Rise of Foreign Group:Falun Gong
https://www.youtube.com/watch?v=10-L4aES4TA

如主流傳媒無報,大多都係出至大妓院假新聞,所以search嚟都嘥氣,但都唔該晒樓上師兄令條友自我打臉

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2021-3-10 01:52 PM 發表
@黃昏死神   
你試試搜索 克林頓前助理對 美國Newsmax 的發言:
‘’Dick Morris to Newsmax TV‘’+
“25th Amendment on Biden”
Newsmax, OAN 呢D極右媒體冇乜正常美國人會睇,等你仲成日引用佢地D資訊

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2021-3-10 02:48 PM 發表

Newsmax, OAN 呢D極右媒體冇乜正常美國人會睇,等你仲成日引用佢地D資訊
但是,討論的焦點不是Newsmax,而是 克林頓前副手對媒體說的東西:罷免 Joe 拜登。

有人入錯地盤,呢到係講某人又散播謠言抹黑中國,唔該某人用ABC眼睇清楚標題

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]