• 瀏覽: 1,025
  • 回覆: 17
消息指,前香港眾志副主席鄭家朗離開香港並已前往台灣,未知是暫時離港或是長時間離開。東網正向鄭家朗查詢,惟對方暫未有回覆。

明顯有人好驚俾人督灰
眾志收唔小美國資金
幾時到吳靄儀走佬?

消息指,前香港眾志副主席鄭家朗離開香港並已前往台灣,未知是暫時離港或是長時間離開。東網正向鄭家朗查詢,惟對方暫未有回覆。
另外,前議員羅冠聰去年離港,當時有傳同行的人士包括香港眾志前副主席鄭家朗,鄭其後承認曾短暫離開香港,但否認潛逃說法。
翻查資料,鄭現有一案在身。海關在今年5月曾指眾志出售的口罩,涉嫌違反《商品說明條例》並拘捕他,其後獲准保釋候查。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210309/bkn-20210309170430955-0309_00822_001.html

踢一腳,打低三隻,妖怪定逃走~~~

去呆灣最 On9, 遲D又一家親

割蓆

毒媒犯民政棍假民主包裝,不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(黑金/選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。

又做逃兵呀!
乜嘢唔割蓆?而家走佬㖭?
又係空話

關人叉事

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-3-9 11:00 PM 發表
關人叉事
最緊要唔好再返香港同拎著數

支持繼續打國際線

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-3-9 10:33 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210309/photo/bkn-20210309170430955-0309_00822_001_01b.jpg?20210309192253

明顯有人好驚俾人督灰
眾志收唔小美國資金
幾時到吳靄儀 ...
黃色大佬,千祈唔好返香港,一路好走,祝台灣生活愉快,日日食台妹 同 菠蘿…

手足個個都走😭如果走晒香港點算啊?

小黃人要學下浸會大學的黑衣人,人地要走,即刻拉住:手足咪走呀

引用:
原帖由 徐庶 於 2021-3-10 12:05 AM 發表
著草走咗既就無憂無慮~
但就隔住個海叫手足要繼續無畏無懼!
幾咁風涼~

引用:
原帖由 wgcn 於 2021-3-9 11:02 PM 發表
支持繼續打國際線
game over 左大半年啦
共産黨連美國都唔怕,你玩宇宙戰線叫外星人撐你啦

引用:
原帖由 徐庶 於 2021-3-10 12:05 AM 發表
香港重見天日

又一隻黃屍曱甴著草走路

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]