• 瀏覽: 3,167
  • 回覆: 63
+4

本報接獲消息,前香港眾志副主席鄭家朗已離開香港前往台灣,未知是暫時離港或是長時間離開。本報曾透過社交媒體向鄭家朗查詢,惟對方未有回覆。有關消息是由認識鄭家朗的人士透露。

呢個阿柒頭又走路,痴瘋要孤獨一人係監獄!
@阿柒回歸

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1517737/即時-港聞-消息指前香港眾志副主席鄭家朗已離港赴台

麻煩走一個算一個~~唔走都送佢走啦~~~~當送瘟神咁~~~

其實呢啲寄生蟲離開哂香港,對香港係一件好事吧

又話齊上齊落?  去呆灣嘆免費G餐?

好事,唔洗再攪亂香港

呢啲人係用咩方法走的?疫情下而家澳州和台灣,係咪都只容許當地人或國民入境?佢哋用乜簽證入境呢啲地方的?
黃之鋒家人?
許智鋒?
鄭家朗?

手足齊上齊落

又跑一隻

一路好走,不要回頭。

引用:
原帖由 賢豬 於 2021-3-9 05:02 PM 發表
好事,唔洗再攪亂香港
最驚下屆台灣總統又趕佢地返香港...

引用:
原帖由 剎華 於 2021-3-9 04:57 PM 發表
麻煩走一個算一個~~唔走都送佢走啦~~~~當送瘟神咁~~~
走左就好, 坐監仲要交稅養佢, 判又判唔到幾多, 遇到黃官仲要240小時社令就算

最好走一世, 唔好返黎, 日日係外邊狗叫都好, 都唔無興趣知

好吖!快d走!

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-3-9 04:54 PM 發表
https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/85b647e502898acfad7c98df56e514d3/stheadline/inewsmedia/20210309/share_2021030916461383787.jpg

本報接獲消息,前香港眾志副主席鄭家朗已離開香港前往台灣,未知是暫時離港或是長時間離開。本報曾透過社交媒體向 ...
過去呆灣省幫手求雨

引用:
原帖由 真.錦馬超 於 2021-3-9 04:58 PM 發表
其實呢啲寄生蟲離開哂香港,對香港係一件好事吧
x 2

大佬痴瘋有排坐
細佬即刻走佬

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]