• 瀏覽: 9,044
  • 回覆: 6
  • 追帖: 1
+20
黃畜英爹傳媒又大大巴摑班甴仔嘞, 日以繼夜嘅抹黑文宣化為烏有,又要另作話題喇

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-3-9 03:39 PM 發表
英國有份嘢叫做「英媒」?

係有料嘅,唔使標榜英媒報導嘅!BNO passport 都已成廢紙,何況區區英媒?
想點呀? 毒果連英媒兩字都慳番, 一個"傳"字就當真事咁吹, 又唔見你質疑?

引用:
原帖由 Dani123 於 2021-3-9 04:18 PM 發表

做 得文宣狗 
你想佢有啲咩獨立思考能力。

https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-brazil-sinovac-bio-idUSKBN2B023U
可能莫財, 文宣水平越來越低, 我日日都見佢被人輪住屌

引用:
原帖由 嘉茵 於 2021-3-9 05:05 PM 發表

唉,以前的正派報紙變成了....... 似乎忘了創報人的初心。。。。
我有睇果套戲, 創辦人初心係賣白粉同溝利智之嘛, 佢兩樣都做到

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-3-9 05:13 PM 發表
噚日話無今日話有
一時一樣
隻疫苗跳躍得好快
你真係永遠都估佢唔到
同老美吹噓果隻仙丹瑞德西韋冇得比啦, 初頭就呃9人話醫到美肺, 炒到藥廠股價上天, 割完韮菜就一日二十萬確診, 而家將視線轉移去疫苗就冇人再提囉

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-3-9 05:26 PM 發表

其實隻嘢有用
但大白左為擋侵侵連任之路
硬唔肯批佢緊急使用
其實? 其實侵炒起隻藥賺到開巷 大白左阻到全世界禁用呀? 割韮菜就有用死50萬人都唔用? 如果係真嘅醜國就真係名符其實地獄鬼國喇

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-3-9 03:58 PM 發表
Sinovac vaccine may not trigger sufficient antibody response to Brazil variant: study
RACE FOR A CURE
MARCH 5, 20213:08 PMUPDATED 4 DAYS AGOBy Reuters Staff

BEIJING (Reuters) - Sinovac Biotech's  ...
屌! 美國選舉專家唔知醜已經出曬名! 又俾人一巴摑到咀都歪埋咁收聲, 正儍Hi

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]