• 瀏覽: 1,338
  • 回覆: 14
內地網傳《功夫2》開鏡!周星馳再登微博熱搜

原來要拍功夫2,有時真係分唔到星爺去達叔個喪禮係出自真心定有目的,達叔住左兩個月醫院,星爺一次都冇去探過

新聞來源連結:
https://www.msn.com/zh-hk/entertainment/news/內地網傳《功夫2》開鏡!周星馳再登微博熱搜/ar-BB1eo9pf?ocid=SK2MDHP&li=AABr7VL

咁快有劇情爆?
馬生又有份?唔怪得螞蟻上唔到巿

引用:
原帖由 Coke_duo 於 2021-3-9 02:38 PM 發表
咁快有劇情爆?
馬生又有份?唔怪得螞蟻上唔到巿
有關係咩?麥馬生公司上唔度市唔係開口夾著脷,得罪左習大大咩?

引用:
原帖由 剎華 於 2021-3-9 02:40 PM 發表

有關係咩?麥馬生公司上唔度市唔係開口夾著脷,得罪左習大大咩?
我意思係想話佢掛住拍戲

無興趣。

又係玩抗戰故事,黨一定開心。

娛樂新聞點解會係呢版到post?

只不過係周星馳開拍吧,有乜咁特別?

是真還是假

點解大陸電影業發展禁勁, 啲人仍然迷戀星爺、達哥呢啲「老海鮮」?!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-9 05:19 PM 發表
點解大陸電影業發展禁勁, 啲人仍然迷戀星爺、達哥呢啲「老海鮮」?!
內地有沈騰賈玲王寶強吳京……百億藝人

引用:
原帖由 hum~ 於 2021-3-9 05:08 PM 發表
又係玩抗戰故事,黨一定開心。
唔通拍屎渠抗爭嘅爛戲咩?

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-9 05:19 PM 發表
因為大陸D人識寶, 曉得尊重前輩, 冇似香港D儍Hi咁又冇料又自大, 下下話人廢老, 自己咒自己冇得老囉

引用:
點解d反中白痴講到英美咁好, 都要賴死係香港唔走....?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]