• 瀏覽: 26,666
  • 回覆: 427
+19
引用:
原帖由 平常的人 於 2021-3-9 10:08 AM 發表
有人專登唱衰疫苗,七老八十唔打疫苗都分分鐘去仙遊,政府話出事有得賠償,可能有長期病患者因長期被病痛折磨生不如死,趁有此機會特登癮瞞病史去打針冇事一身輕有事就搏到啦!
正常操作呀, 到全球施打疫苗進度落後,又可以鬧政府反應慢。根本個標題都唔係報新聞

引用:
原帖由 小魔怪 於 2021-3-9 10:41 AM 發表
又無強迫你打,有幾麻木不仁呀
亂港反中無得救
有得揀,驚咪唔好打。
何謂不仁?

引用:
原帖由 thanks橋 於 2021-3-9 09:47 AM 發表
//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20210309/photo/0309-00174-001b1.jpg

本港在短短9日內出現3宗科興疫苗接種者死亡個案!但港府麻木不仁,未有正視問題,反而擴大接種群組。繼早前一名55歲女子接種科興疫苗死亡後,昨增一名71歲老翁接種疫苗後死亡,死者曾於上周三到私家診所接種科興疫苗,這亦屬本港首宗在私家診所接種後的死亡個案。據了解 ...
支持藍人打科興

你唔接唔好影響人哋唔接

我就唔會接種住啦

屌你老尾接種疫苗就唔死得人,班仆街日日吹死人,有無人比個接種前後突發病率比較你班柒頭睇?豬扮人。

引用:
原帖由 bondinhk 於 2021-3-9 10:06 AM 發表
東方不斷唱衰疫苗, 是否想永續隔離? 行為已是反人類!
方向毒果化

粉報一Q樣係反中亂港,以前係因為毒果,敵人的敵人就是朋友。而家肥佬收監毒果命不久矣,粉報真面目就浮現了。

引用:
原帖由 thanks橋 於 2021-3-9 09:47 AM 發表
//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20210309/photo/0309-00174-001b1.jpg

本港在短短9日內出現3宗科興疫苗接種者死亡個案!但港府麻木不仁,未有正視問題,反而擴大接種群組。繼早前一名55歲女子接種科興疫苗死亡後,昨增一名71歲老翁接種疫苗後死亡,死者曾於上周三到私家診所接種科興疫苗,這亦屬本港首宗在私家診所接種後的死亡個案。據了解 ...
三單死亡個案顯示, 接種完疫苗後, 大約2~5日便死亡;即是呢段期間, 係【危險期】!!

接種BioNTech已有兩單要送院,唔見有報導?

其實係想人轉移打服必泰,因服必泰小人預約

而家科興就係數據唔夠寫報告,先唔畀大陸60歲以上嘅人打,所以香港人,尤其長者一定要打,唔打何來有數據?唔打又點知會死幾多啫?所以香港人一定要積極打

依家D人係比D新聞嚇死的多!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]