• 瀏覽: 7,794
  • 回覆: 166
+14
又唔係強制,驚咪唔好打。市民有選擇打唔打自由。東方咁專制唔比人打。

東方幾時變成毒果咁日日反政府?

最緊要有銷路

現在報紙水平就是如始,以為真是全面停藥世界就會冇事?? 眼見全球政府疫苗接種都有問題但沒有叫停,為什麼?因為影響的不只是個人健康,而係全個經濟,特別在香港外向型,如果接種率低你點宣傳叫外國來投資消費都唔會有人來,首當其衝,旅遊業,零售娛樂業,飲食業,中間連帶運輸,保險業等。。。不要以為不接種疫苗就可置身事外。

方向仲討厭過生果 

截至3月1日為止,據老美CDC報告,接種老美疫苗後致死的民眾,已經增至1381人,雖然稱全部與疫苗無關,但是美媒完全沒有報導,這是甚麼原因?

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2021-3-9 06:46 AM 發表
不嬲都係,特別係要解決房屋問題時  

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2021-3-9 06:55 AM 發表
截至3月1日為止,據老美CDC報告,接種老美疫苗後致死的民眾,已經增至1381人,雖然稱全部與疫苗無關,但是美媒完全沒有報導,這是甚麼原因?
因為利大於弊

唔打疫苗就冇人死?日日都有人死啦,打咗近10萬劑死三個,咁因病毒而死既又幾多個?東方真係越嚟越on 9

而家又唔係強制打,麻木條春呀?

二百萬先得3個
好過你出街!
一日都唔止死3個

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2021-3-9 06:46 AM 發表
抓着數

引用:
台資方向報

引用:
原帖由 starr 於 2021-3-9 06:57 AM 發表

因為利大於弊
不錯,也因為人家不想添亂,須知所有疫苗都有副作用的,流感疫苗也會死人,無論如何,接種疫苗,也是利多於弊的!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]