• 瀏覽: 574
  • 回覆: 11
韓疾管部門:8死亡病例與接種疫苗無關

其他國家專家都咁講,我唯有信專家

一睇就知係廢佬收左美國錢,中傷中國啦

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2021-3-8 09:19 PM 發表
本港9日內出現3宗疑接種科興疫苗後死亡的個案,據悉一名71歲老翁上周三(3日)到私家診所接種科興疫苗,其後感到不適,今晨...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210308/photo/bkn-20210308143501086-0308_00822_001_01b.jpg?20210308195150

痴線㗎!打完疫苗過咗幾日先死
就賴左落打咗疫苗條數 ...
痴線㗎, 英國比埋bno d反中白痴去英國打英國疫苗都唔去...

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2021-3-8 09:24 PM 發表

係人都會死嘅
邊關打疫苗事
根本就唔係收咗美國人嘅錢
我就話一定係收美帝錢打疫苗跟住就死埋再中傷中國疫苗廢啦果然係無所不用其極

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2021-3-8 09:24 PM 發表

係人都會死嘅
邊關打疫苗事
根本就唔係收咗美國人嘅錢
唔怪得美國死咁多人..., 原來收左自己國家錢...

所以話, 反中都是白痴的...

身為中國人一定要打科興

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2021-3-8 09:19 PM 發表
本港9日內出現3宗疑接種科興疫苗後死亡的個案,據悉一名71歲老翁上周三(3日)到私家診所接種科興疫苗,其後感到不適,今晨...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210308/photo/bkn-20210308143501086-0308_00822_001_01b.jpg?20210308195150

痴線㗎!打完疫苗過咗幾日先死
就賴左落打咗疫苗條數 ...
與疫苗冇直接關係

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2021-3-8 09:37 PM 發表

一定要,帶埋身邊嘅老人家一定要去打
D反中白痴又幾時帶埋身邊d人拿bno 去英國打...?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]