• 瀏覽: 36,431
  • 回覆: 54
+11
打科興疫苗的後遺大量浮現, 政府仲唔做嘢?係咪嫌死得人少??

新聞來源連結:

https://news.now.com/urgentnews.jsp?taskId=21212&refer=Share

「為免製造廚餘,一係兩餸飯,一係上深圳」
頂~衛生署有無檢驗過批疫苗架??

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2021-3-8 04:02 PM 發表
呢個係冇長期病患記錄,,又點解釋??
死者的家庭醫生又無病歷可參考呀?!

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2021-3-8 04:07 PM 發表

陳肇始回應有關情況似乎是在緊急使用疫苗下的國際做法,正在研究,若港府免疫苗廠責任,所有預訂的疫苗待遇會一致。

係政府免疫苗廠責
私家醫生有無疏忽先??

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-3-8 04:18 PM 發表
如果停接種中國疫苗,特區政府猶豫不決,是否可能驚得罪中央,如果是,請盡快尋求中央允指示。
X2

引用:
原帖由 桃花賭主 於 2021-3-8 04:22 PM 發表
唔好講咁多,愛國就打科興,唔打就唔好做藍絲,去做狗好了
不能同意更多~

引用:
原帖由 auceo 於 2021-3-8 04:28 PM 發表

可以唔打
唔可以唔行街
對, 廢老要爬爬走, 刷存在感~

引用:
原帖由 顛顛 於 2021-3-8 04:31 PM 發表

定係有人做手腳?我估下架咋
蔡堅會長要閉門聆訊先得??

引用:
原帖由 peter925 於 2021-3-8 04:34 PM 發表
終於知點解唔建議60以上打疫苗了,費事死咗入佢數。
偏偏特區政府就猛叫長者去打, 明顯有心陷大陸於不義;名聲在國際間蒙污!!

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-3-8 04:38 PM 發表

唔關大唔大陸事嘅, 呢D藥物嘅野平時測試期都唔短
但上年至今就速速上馬, 即係如果係以正常藥物計佢跟本未能推出巿場
我平時食必理痛都知會眼瞓啦, 我接受到咪食囉, 食藥都知副作用一定有, 係你接唔接受到
BioNtech又好, 科興都好, 有時睇彩數, 時也命也
即係現在仍處於「測試階段」;香港班長者做咗白老鼠?!

邊間私家診所?蔡堅仲唔暫停佢個執業牌?因住陸續有人死呀!!

引用:
原帖由 anish01 於 2021-3-8 04:44 PM 發表

以香討深藍方面估計,一定係黃曱甴落獨!
由官涌爆鑊起, 我已要求重案組接手調查啦~

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-3-8 04:52 PM 發表

記得預約打外國貨
係得九龍塘、美孚兩個站多人打咋;其他站既接種人數寥寥可數!!

引用:
原帖由 781851190 於 2021-3-8 04:56 PM 發表
打疫苗的死亡率似乎高過確診的死亡率
香港人求仁得仁;車公話「抱薪救火」, 又中~

引用:
原帖由 disclaimer18 於 2021-3-8 05:00 PM 發表

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

打完疫苗,可以永生呀?

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
枉死, 無得超生架!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]