• 瀏覽: 1,257
  • 回覆: 20
+2
仆街, 又一件;停一停, 諗一諗啦!!

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0308_00822_001.html

「嚮應環保,一係上深圳,一係過大海」
係咪針對香港人㗎😓😓
我哋已經乖返,爺爺唔好再罰我哋喇😭

引用:
原帖由 disgust.com.hk 於 2021-3-8 03:12 PM 發表
係咪針對香港人㗎😓😓
我哋已經乖返,爺爺唔好再罰我哋喇😭
唔關大陸事, stab back文化係香港太盛!!

傳?? 幾時打??

刀話大陸貨千萬不要試,一定要做足風險管理

事主是否去睇開嘅醫生處接種,接種前醫生有無睇佢嘅病歷,評估是否適宜接種呢。睇返呢單嘢,佢3號接種,8號出事,相隔了一段時間,要睇是否真與疫苗有關了,專家小組對這個個案有無補充

大陸人自己唔打就知咩事啦,係林鄭呢d死蠢幫手清渣貨,而家咪攪到死人.

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-3-8 03:38 PM 發表
事主是否去睇開嘅醫生處接種,接種前醫生有無睇佢嘅病歷,評估是否適宜接種呢。睇返呢單嘢,佢3號接種,8號出事,相隔了一段時間,要睇是否真與疫苗有關了,專家小組對這個個案有無補充
五日,直家要打疫苗得永生喎

引用:
原帖由 ricky0060 於 2021-3-8 03:39 PM 發表
大陸人自己唔打就知咩事啦,係林鄭呢d死蠢幫手清渣貨,而家咪攪到死人.
星洲都打科興

睇怕政府要停止六十歳以上接種。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-8 03:10 PM 發表
仆街, 又一件;停一停, 諗一諗啦!!

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210308/bkn-20210308143501086-0308_00822_001.html
本身有冇長期病患先
幾時打, 脅發又係幾時先

而家好似一打過疫苗一有事就關疫苗, 唔合理喎...

隨時個阿佰本身冇事, 被新聞講2講影響病情....

引用:
原帖由 falconV8 於 2021-3-8 03:45 PM 發表
睇怕政府要停止六十歳以上接種。
根本任何疫苗都唔應該畀有長期病患嘅老人家打, 都分唔到係邊樣嘢有問題 ,最後先打都唔遲。

BNT 個D 一打就死幾十個

為國捐軀, 應該安息吧

去聯合比黑醫黑護知打科興,加速死亡

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]