• 瀏覽: 4,368
  • 回覆: 61
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 ep905 於 2021-3-8 09:11 PM 發表

而家方向報仲九西過毒果報,日日都叫邊個邊個下台,樓市跌啦
係,成日話樓市點慘點慘法

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-3-8 08:20 PM 發表
還未到我的行業,我仍然要等........
如果係少接觸群眾既行業可能要等下半年都唔定

引用:
原帖由 timmm 於 2021-3-8 03:04 PM 發表
連日內有長期病患者疑打科興疫苗後死亡,另有多人接種後出現心悸、皮膚出疹等不良反應,全城再掀退針潮。惟港府未有煞停接種計劃

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210308/photo/bkn-20210308143213822-0308_00822_001_01b.jpg?20210308145754

連日內有長期病患者疑打科興疫苗後死亡,另有多人接種後出現心 ...
林士德、將軍澳、友愛體育館達致『清零』;唔信?上網睇~

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-3-8 08:42 PM 發表

如果你屬於優先群組序列,公司會有信俾你預約
係,我見有人無帶公司信證明,唔比入去打

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-8 09:35 PM 發表

林士德、將軍澳、友愛體育館達致『清零』;唔信?上網睇~
你想講咩,打清楚少少唔得

引用:
原帖由 timmm 於 2021-3-8 09:39 PM 發表

你想講咩,打清楚少少唔得
無休墨感!!

引用:
原帖由 timmm 於 2021-3-8 03:04 PM 發表
連日內有長期病患者疑打科興疫苗後死亡,另有多人接種後出現心悸、皮膚出疹等不良反應,全城再掀退針潮。惟港府未有煞停接種計劃

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210308/photo/bkn-20210308143213822-0308_00822_001_01b.jpg?20210308145754

連日內有長期病患者疑打科興疫苗後死亡,另有多人接種後出現心 ...
睇下佢老尾日日死咁多人都嗱嗱淋火速打,預計左有個別例子啦

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-3-8 03:21 PM 發表
仲未有我份
多數是疫下仲有日常返工的人,應打完呢批後大部份人已打(>50%?),到時應可能會全開香港市面.

因為打針是打算打到今年尾或更長,所以未必會強迫全部人打哂才全開.現在常返工的人打哂後,仲會出現的個栽可能是個別傳染,到時都有針可打,搵到感染者好似傷風咁去打針應可控制.

引用:
原帖由 timmm 於 2021-3-8 09:34 PM 發表

如果係少接觸群眾既行業可能要等下半年都唔定
唔係有工日日要返,應唔算高危,真係可以多等一陣.

識幾個人打佐第一針Biontech都冇乜野

引用:
原帖由 kwma 於 2021-3-8 10:35 PM 發表

睇下佢老尾日日死咁多人都嗱嗱淋火速打,預計左有個別例子啦
有得必有失,無計

引用:
原帖由 acne2021 於 2021-3-8 11:18 PM 發表

唔係有工日日要返,應唔算高危,真係可以多等一陣.
最好快D,多D人打,唔係經濟差

但網上預約網頁仍未列出擴充的新行業啊!

希望下次計劃有我份

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]