• 瀏覽: 4,359
  • 回覆: 61
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-3-8 05:31 PM 發表

你有冇吹水???
點解你可以咁快打第二針???
師兄,你點睇野嫁,我只係打左第一針咋

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 timmm 於 2021-3-8 05:58 PM 發表

師兄,你點睇野嫁,我只係打左第一針咋
O, sorry,
我個電腦芒用咗十幾年, 光度不足, 睇錯咗, 睇少個[日]字.

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-3-8 05:34 PM 發表

方向大力反對[明日大愚], 政府就扑濕牛頭馬面, 起錨去馬.  
講起明日大嶼, 阿爺似係除左要打殘漢奸曱甴, 仲要順手打埋地產霸權.

拆局|選委會大洗牌「劍指」本地商界? 涉北京一個戰略考慮|香港01|政情 (hk01.com)

收租的算不算物業管理?

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-3-8 05:31 PM 發表

你有冇吹水???
點解你可以咁快打第二針???
佢冇講佢打第二針!

正確
唔想別人阻礙搵食 自己首先唔好阻人搵食

快d打,死快d

專家證實55歲女死者係因大動脈撕裂去世,同疫苗無關,黃人同方向報好失望啊

咁又唔係強迫嘅,自己可以揀打唔打,好自由

引用:
原帖由 team123456 於 2021-3-8 04:28 PM 發表

林鄭政府總有辦法俾黃媒黑記搵位入
其實香港唔似澳門內地控制得咁好, 長期命患中左肺炎至命風險都好高..., 所以比佢地打都合理...

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-3-8 06:45 PM 發表

O, sorry,
我個電腦芒用咗十幾年, 光度不足, 睇錯咗, 睇少個[日]字.
唔緊要,太暗同太光都傷眼,注意

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-3-8 07:29 PM 發表
快d打,死快d
報應既野話黎就黎,閣下唔積口德,就祝你好運

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-3-8 06:52 PM 發表
收租的算不算物業管理?
我諗應該唔算應該係保安個類

引用:
原帖由 fifa20 於 2021-3-8 04:20 PM 發表
正常每日都有人會過身,主要老人家又會揀科興,好自然就會做成有人過身就關打針事,你試下改做睇完tvb幾日後過身,一樣可以,黃畜要政治化所有野,如果遲d打完美國針死幾件,大家又會選擇性失明
10號開始打美國針,到時睇下有幾多黃人打

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]