• 瀏覽: 42,908
  • 回覆: 433
  • 追帖: 2
+7
垃圾

引用:
原帖由 win9876432 於 2021-3-8 01:22 PM 發表
英國哈里王子及太太梅根接受美國名嘴奧花雲費(Oprah Winfrey)訪問,大爆王室內幕,期間有非裔血統的梅根透露,王室於其兒子阿奇(Archie)出生前,已對阿奇的膚色十分憂慮,並聲稱這是阿奇沒有被授予王子頭銜的原因。

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2895000/2895131/groupphoto010_1024.png ...
將來大蔭帝國由黑膚色人統治

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-3-8 02:35 PM 發表

me too!咁多女唔揀揀件番頭嫁
Exactly, 又唔係咩天生麗質喎;呢D質素, 紐約街頭有大把!!

引用:
原帖由 真.自稱的天才 於 2021-3-8 01:56 PM 發表
荒謬的王室!
種族歧視非常嚴重!
王權對血統好重視。

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2021-3-8 02:40 PM 發表

將來大蔭帝國由黑膚色人統治
你唔撐BNOs??

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-8 02:40 PM 發表

Exactly, 又唔係咩天生麗質喎;呢D質素, 紐約街頭有大把!!
情人眼裏出西施……可能條女某方面技能特別好呢

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-8 02:32 PM 發表

你禁清楚既?又係睇戴妃之八卦傳聞知架?
唔係清楚,係洞悉世情。哈里王子咁重要就唔洗比人派去阿富汗做維和啦,英國仲有好多地方要軍人,皇室可能諗希望條友為國捐軀,你估哈里王子自己知唔知?嗱,睇吓個樣,冇忽似英女皇系

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2021-3-8 02:41 PM 發表

王權對血統好重視。
講血統就唔好同皇室以外嘅人通婚啦 !
荒謬!

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2021-3-8 13:52 發表
有黑猩猩血統,點做白皮豬王子呀?動物世界都唔可以咁撚亂。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-3-8 02:42 PM 發表

情人眼裏出西施……可能條女某方面技能特別好呢
話之佢識苑瓊丹技術吖;擺上枱就唔得, 放枱底就得!!

引用:
原帖由 win9876432 於 2021-3-8 01:22 PM 發表
英國哈里王子及太太梅根接受美國名嘴奧花雲費(Oprah Winfrey)訪問,大爆王室內幕,期間有非裔血統的梅根透露,王室於其兒子阿奇(Archie)出生前,已對阿奇的膚色十分憂慮,並聲稱這是阿奇沒有被授予王子頭銜的原因。

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2895000/2895131/groupphoto010_1024.png ...
英國真係一個笑話

引用:
原帖由 freemind1 於 2021-3-8 14:42 發表

唔係清楚,係洞悉世情。哈里王子咁重要就唔洗比人派去阿富汗做維和啦,英國仲有好多地方要軍人,皇室可能諗希望條友為國捐軀,你估哈里王子自己知唔知?嗱,睇吓個樣,冇忽似英女皇系

真係有幾分似....荼李屎可能帶左綠色帽子

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-8 02:44 PM 發表

話之佢識苑瓊丹技術吖;擺上枱就唔得, 放枱底就得!!
係!識玩一定咁玩似足佢老豆查埋斯一世無運行

哈里根本唔受民眾歡迎。
同佢阿哥威廉無得比。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]