• 瀏覽: 18,998
  • 回覆: 243
+4
引用:
原帖由 s-chris 於 2021-3-8 01:29 PM 發表

希望佢真係無辜而公義又可以得到彰顯
希望佢唔係無辜而公義又可以得到彰顯

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-8 01:31 PM 發表

x 2
運毒又話唔知啦
唔係喎,如果係黃畜法官審,直頭話我運咋,又無掟出去,同埋都係用黎保護自己....搞掂

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-3-8 01:29 PM 發表

學你班柒頭曱甴講法,的士佬無唔無辜好閒,最緊要人有事!

引用:

無辜又點?咁你運D以為係面粉既白粉都無辜㗎、咁係咪乜事都冇先

引用:

希望佢罪成,而公義又得到彰顯!
罪有應得都得既姐!

罪有應得

好正常!個個毒犯比人捉到都話唔知自己運緊嘅係毒品。

又係死曱甴一隻

第日棄屍被發現都係運醫療物資,人體解否用。

「警員截查時,紙箱並無密封及發出汽油味,而他(被告)在警誡下承認感覺箱內有一些由玻璃樽盛載的液體。」

揸的士,會連汽油味都分唔出,以為係醫療物資?

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-3-8 01:12 PM 發表

都未判
點知佢有冇罪
你希望佢遇上黃官? 你希望佢用D大話打乜官司?

死曱甴

汽油彈醫病

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-3-8 12:56 PM 發表
一輛的士疑在前年10月,在大埔運送逾40瓶汽油彈,遭截查的警員揭發。的士司機被控一項串謀縱火罪,以及一項管有物品意圖摧毀財產罪作交替控罪,他

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/8274009fca87ec0b4637bd8148bf478d/stheadline/inewsmedia/20210308/_2021030811574977881.jpg ...
一句唔知就想過骨?!
坐返三兩年先講!
又可以同你D手足倉底見啦!

的士上無乘客, 用嚟送貨, 邊個比車資, 如果係義載, 呢位司機比黑暴利用做咗傻仔, 叫人衝 自己鬆

陣間司機送貨半路, 順便接埋客, 到時口同鼻拗, 汽油彈係司機定乘客財物

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]