• 瀏覽: 69,895
  • 回覆: 769
  • 追帖: 4
+16
引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2021-3-8 09:36 AM 發表
武漢肺炎疫情影響,政府以限聚令為由,令戲院停業多個月至2月18日才重開,然而UA院線官方網站周日(7日)晚上開始沒有更新,至凌晨其官網已無法登入;UA Cinemas 應用程式亦無法使用。至今早(8日)UA戲院在官網向影迷道別,指受疫情衝擊及經營壓力,「遺憾地宣佈於即日起全線結業」,結束在港36年的業務,形容「這絕對是一個痛心及艱難的決定」,並向長期支持的顧客致歉,感謝每位顧客、同事和合作夥伴過去 ...
執咗咪真係變回憶囉

引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2021-3-8 09:36 AM 發表
武漢肺炎疫情影響,政府以限聚令為由,令戲院停業多個月至2月18日才重開,然而UA院線官方網站周日(7日)晚上開始沒有更新,至凌晨其官網已無法登入;UA Cinemas 應用程式亦無法使用。至今早(8日)UA戲院在官網向影迷道別,指受疫情衝擊及經營壓力,「遺憾地宣佈於即日起全線結業」,結束在港36年的業務,形容「這絕對是一個痛心及艱難的決定」,並向長期支持的顧客致歉,感謝每位顧客、同事和合作夥伴過去 ...
都係d 業主 唔肯減租多D,減果一成兩成,根本死得。

引用:
原帖由 eason1001 於 2021-3-8 10:26 AM 發表
係呢個垃圾政府底下 , 連陪左我地咁耐既UA 都頂唔住 , 黎緊應該仲有大把陸續有黎 
多得黑暴
本來可以擺多大半年
而家提早game over

做戲院真係好慘,食市都話做外賣頂吓,佢地乜都冇

武漢肺炎真係累死好多行業

美國肺炎,害人不淺。

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-3-8 09:46 AM 發表
抵撚死!戲票咁撚貴!
有去過就知值
Ua分店 院線普遍樓底高  畫質大 音質也較佳

我睇戲最怕樓底不夠高  因座位唔夠斜  前面人比我高的話 看得好辛苦

其實唔少都知  因上年差唔多到期也沒電郵通知續會  其他品牌戲院也改積分及會員福利

大家仲有其他套票 好趁手快用  減低風險

美國肺炎加上吸血地產佬係兇手

引用:
原帖由 金牌殺手吹水龍 於 2021-3-8 10:06 AM 發表

老實講句,感覺UA D質素好過百老滙
係  我都同意
我曾經 mcl ua 百老匯會員

最後只留ua會籍  就係覺它畫質及音質比同級對手好
Mcl最差  百老匯中上

引用:
原帖由 owen11223344 於 2021-3-8 10:29 AM 發表

美肺害死好多人
武漢肺炎害死全球人🤫🤫🤣🤣😂

引用:
原帖由 傑小朋友 於 2021-3-8 10:02 AM 發表
好似 MCL網頁 同手機app 都連唔到 大家快啲試吓
仲叫大家快啲試吓越多人試越開唔到

咁要多謝各界好友啦!
黑暴、黑醫護、9up磚家⋯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]