• 瀏覽: 42,939
  • 回覆: 520
+37
曱命,唔係革命,所以無諗過代價

又一隻自由西

香港有500萬正常港人會繼續努力工作回饋社會,其他的走吧!一班不懂政治、不懂民主,拒絕多元化社會的民粹畜牲再見吧!

引用:
原帖由 Iamshameless 於 2021-3-8 06:11 AM 發表
"他最擔心的是若自己入面受刑,香港人全部移民,放棄這個地方。"

呢d粉腸,真係以為自己係昂山素鷄,事實係除咗極少數腦殘黃絲外,有幾多人會因一兩件案而做移民與否這重大決定? 做也不會因佢這種西方condom而做.
E家係Lotr, BNO再加上加蔴大救生艇計劃,你班曱甴都賴死唔走,文宣要加大創作力度先得,良好市民對此深感失望。

引用:
原帖由 賢豬 於 2021-3-8 06:09 AM 發表
有想過代價 沒想過那麼重 ?
冇錯, 千祈唔好忘記畀人打嗰班, 血流披面, 自己嘅車比人打爛, 呢班人被判坐監已經係益咗佢

劉頴匡曾多次高調以招集遊行為幌子,暗地裏大力支持黑暴攬炒香港,將香港推向萬丈深淵,令到市民生活在恐懼水深火熱之中....

好多動人既故事.....

幾動人

引用:
原帖由 pugbb 於 8-3-2021 05:33 AM 發表
【明報專訊】47名參與民主派「35+」初選者,上周遭檢控,除律政司撤銷4人上訴覆核外,餘下43人仍被拘押於懲教所或收押所,包括前民間集會團隊召集人劉頴匡。其女友黃于喬(Emilia)說,因自己法律系畢業,可以律師助理(paralegal)身分到庭,陪伴劉頴匡面對庭審;而劉不獲保釋被羈押於荔枝角收押所後,她亦天天探視,形容對方昨日「精神好了」,但難熬孤獨,也害怕被人遺忘︰「他(劉)不同的景況也考慮過 ...
屌!寫呢啲人渣9出嚟把撚咩! 諗下班仆街當日自以爲事揼難香港嗰一幕所有正常香港人都歷歷在目,為咗自己私利害死幾細路害咗幾多嗰家庭呀!條路自己on鳩踩落去係底撚死👍

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-3-8 05:33 AM 發表
【明報專訊】47名參與民主派「35+」初選者,上周遭檢控,除律政司撤銷4人上訴覆核外,餘下43人仍被拘押於懲教所或收押所,包括前民間集會團隊召集人劉頴匡。其女友黃于喬(Emilia)說,因自己法律系畢業,可以律師助理(paralegal)身分到庭,陪伴劉頴匡面對庭審;而劉不獲保釋被羈押於荔枝角收押所後,她亦天天探視,形容對方昨日「精神好了」,但難熬孤獨,也害怕被人遺忘︰「他(劉)不同的景況也考慮過 ...
佢地估以為「代價」係打幾下打手板,或者罰320就算。

真正愛港人仕被私了,被起底騷擾,被活生生火燒,被打至頭破血流,店鋪被毀,地鐵被燒,火車被堵路軌,扯美英旗幟在港人土地上!堵港人上班路,煽動雞仔在挍為她們學校搞事,黃畜就是黃畜,有勇氣就承擔返條數!不和外國勢力晝清界綫,等入去受!填返條數!

讀中文但反中,讀法律又犯法 
俾喱尐咁既人讀大學,簡直係浪費社會資源 

有想個代價就唔會打人燒舖扑地鐵,以為法律制裁唔到佢啦屌

又係日月神報的亂9作文!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]