• 瀏覽: 3,863
  • 回覆: 24
+6

https://www.ettoday.net/news/20200722/1766321.htm

偽軍手段太可怕

當年(好像系前年)“台軍”招兵時,就已經用呢招囉,個女軍官系中尉添

引用:
原帖由 一個局外人 於 2021-3-7 06:57 PM 發表

當年(好像系前年)“台軍”招兵時,就已經用呢招囉,個女軍官系中尉添
如果我係解放軍都頂唔住偽軍咁凶殘既攻勢

最後張相條女都可以, 但背脊花班班, 好似日本黑社會的慰安婦咁0既???

引用:
原帖由 starr 於 2021-3-7 07:01 PM 發表

如果我係解放軍都頂唔住偽軍咁凶殘既攻勢
當年解放軍打越南時,越南啲女兵仲更暴露,亦更兇殘。真系殺紅眼時,貂蟬都系假喇!

條女賣紋身廣告嘛???見到想嘔

見到AV片有紋身的都唔會DN, 根本就係醜, 有自殘的感覺

引用:
原帖由 一個局外人 於 2021-3-7 07:06 PM 發表

當年解放軍打越南時,越南啲女兵仲更暴露,亦更兇殘。真系殺紅眼時,貂蟬都系假喇!
如今對付這些女兵最有效的武器, 係春藥, 迷?水, 及斷咩酒, 黎啦台灣派佢地過黎啦!!_

有行軍訓練的證據嗎?否則只能顯示台軍腐敗不堪,妓女也可取得官階

咁醜樣!!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-3-7 19:06 發表
最後張相條女都可以, 但背脊花班班, 好似日本黑社會的慰安婦咁0既???
台呆子大多是日寇後裔,紋身店主力做日式圖騰,跟香港崇日撚喜生食一樣都係蠻族

引用:
原帖由 @海東青 於 2021-3-7 10:58 PM 發表

台呆子大多是日寇後裔,紋身店主力做日式圖騰,跟香港崇日撚喜生食一樣都係蠻族
我都懷疑緊係, 見到1949年成班皇軍隠伏台島做乜鬼????

我估佢地其中一項任務係去播種用這些隔代日軍來侵佔台灣!!!!

色誘解放軍?得唔得呀?

噉嘅大陸到有幾多啊,仲用跑到外面,開玩笑呢

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-3-8 12:15 PM 發表

真定假啦?
係咪台軍唔知,但條女係鹹濕妹就是肯定的!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]