• 瀏覽: 12,004
  • 回覆: 158
+3
點算呀?陳姑娘去咗邊?快啲俾指示預約打針者!!

新聞來源連結:

https://news.now.com/urgentnews.jsp?taskId=21202&refer=Share

「一係深閨、一係澳門」
睇見班傻閪打芝麻疫苗死真係大快人心

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-3-7 06:48 PM 發表
睇見班傻閪打芝麻疫苗死真係大快人心
明知山有虎, 偏向虎山行!!

早前挪威29名老人接種輝瑞疫苗后死亡
西班牙一家養老院的46名老人在接種疫苗后死亡
瑞士的16名老年人也在注射疫苗后死亡

六十歲以上的老年人優先是不是好心做壞事?

點解全部都官涌既? 會唔會有人又用帶生的 違法達E? 好得人驚喎..

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2021-3-7 06:50 PM 發表

袁教授話因為香港死的絕大部份是長者, 所以要長者打針!!

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2021-3-7 18:50 發表

有問題啦. 4 單都官涌. 有機會有黑醫護違法達義 或者 某擋次疫苗有問題. 應該要查下.

全球過千萬接種冇事,唯獨香港出事咁神奇
接種幾日就發生幾單問題?
真係要查下有冇被黑醫護做過手腳

引用:
原帖由 aj4577 於 2021-3-7 18:54 發表
全球過千萬接種冇事,唯獨香港出事咁神奇
接種幾日就發生幾單問題?
真係要查下有冇被黑醫護做過手腳
全部官涌出事

佐敦官涌可能有人放毒。

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2021-3-7 18:54 發表
佐敦官涌可能有人放毒。
藍/正常人認為係放毒, 黃絲黑暴叫違法達E. 希望拉到個黑醫護.

為挽回信心, 當局要切査。

引用:
原帖由 cskch 於 2021-3-7 06:54 PM 發表

全部官涌出事
會不會太重手,打多咗疫苗?

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2021-3-7 18:58 發表

會不會太重手,打多咗疫苗?
唔知黑醫護用咩手法. 對上一次有人特登搞檢測中心.. 今次有黃絲黑暴搞疫苗都唔出奇.

希望政府認真D 查下. 另外係果度有份注射的醫護都要停一停佢地職先. 同一擋次疫苗都應該停. 安全起見. 然後再查呢幾單的共通點.

[佢地認為呢D 叫違法達E, 但我勸呢D人真係唔好咁做, 人命來的]

附件

abbr_4fbb6c9d784f47c4707d2d4ef9ef9da8.png(857.25 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]