• 瀏覽: 12,048
  • 回覆: 158
+3
講L咗好多次, 科興得幾個巴仙副作用, 依家成萬人打針, 就算有幾個人不適都係正常!

一定係長期病患

藍絲中招就人地放毒 明明藍絲政府話唔關疫苗事

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2021-3-7 06:58 PM 發表

會不會太重手,打多咗疫苗?
星加坡有人打咗五倍BioNtech疫苗, 都無事、無幹喎~

引用:
原帖由 nbslast 於 2021-3-7 19:01 發表
講L咗好多次, 科興得幾個巴仙副作用, 依家成萬人打針, 就算有幾個人不適都係正常!
但今次全部出於同一個中心, 就肯定有問題..

引用:
原帖由 tom012345 於 2021-3-7 07:02 PM 發表
藍絲中招就人地放毒 明明藍絲政府話唔關疫苗事
藍尸好可憐呀!!

係唔係全部出事都係官涌?

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-7 19:04 發表

星加坡有人打咗五倍BioNtech疫苗, 都無事、無幹喎~
你地手足今次出手狠左D 喎. 人命來架. 唔好再違法達E 啦.

引用:
原帖由 中秋綠色的留言 於 2021-3-7 07:02 PM 發表
一定係長期病患
多餘, 有邊個長者唔係長期病人??

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-3-7 19:06 發表
係唔係全部出事都係官涌?
4 單都係.

- 一名63歲有高血壓、高血脂和糖尿病的男子,2月26日在官涌體育館接種科興新型冠狀病毒疫苗兩日後死亡
- 55歲女子, 3月2日在佐敦官涌體育館社區疫苗接種中心接種新冠疫苗, 隨後出現心臟停頓,經搶救後於今日清晨證實死亡
- 兩名女子到官涌中心接種科興疫苗後感不適

引用:
原帖由 cskch 於 2021-3-7 07:07 PM 發表

4 單都係.

- 一名63歲有高血壓、高血脂和糖尿病的男子,2月26日在官涌體育館接種科興新型冠狀病毒疫苗兩日後死亡
- 55歲女子, 3月2日在佐敦官涌體育館社區疫苗接種中心接種新冠疫苗, 隨後出現心臟停頓,經搶救後於今日清晨證實死亡
- 兩名女子到官涌中心接種科興疫苗後感不適
政府仲唔暫停官涌查吓發生乜嘢事

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-7 07:06 PM 發表

多餘, 有邊個長者唔係長期病人??
我第一次讚你跟本老人家有三高,同長期有包藥跟身有乜咁出奇。但各國政府都鼓勵老人打先

一二樓已經見到兩個人渣敗類,會唔會係黃人?

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-3-7 07:09 PM 發表

政府仲唔暫停官涌查吓發生乜嘢事
講L咗好多次, 科興得幾個巴仙副作用, 成萬人打針, 就算有幾百人不適都係正常!

2個死廢老明知自己咁多病仲去打?
4萬幾人打得你2個不適?
入icu做手術知唔知要幾多資源?
死廢腦浪費納稅人d錢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]