• 瀏覽: 12,029
  • 回覆: 158
+3
引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2021-3-8 04:11 PM 發表

回力鏢就冇!!

因果就有!!
你知因果就得嘞, 周梓樂的果來自冚家鏟黃畜的因, 好人一世平安, Hi人Parkour都仆街死

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-3-8 04:15 PM 發表

你知因果就得嘞, 周梓樂的果來自冚家鏟黃畜的因, 好人一世平安, Hi人Parkour都仆街死
顧住你自己盤數好過!!

做禁多pk 野...😏😏

系HK其實大家計下數LA

吾打疫苗中招機會有幾多?
中左引致死亡機會有幾多?
打左疫苗有事機會有幾多?

見各地打疫苗出事機會仲高過HK疫情

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2021-3-8 04:21 PM 發表

顧住你自己盤數好過!!

做禁多pk 野...😏😏
我冇打砸搶燒, 做過咩pk野? 我D7 D冚家鏟黃畜狗西漢奸絕對係好事. 你好坐立不安咩?

引用:
原帖由 cskch 於 2021-3-7 06:51 PM 發表
點解全部都官涌既? 會唔會有人又用帶生的 違法達E? 好得人驚喎..

https://cdn.discuss.com.hk/t/6565bf/f/800x0/https://img.discuss.com.hk/d/attachments/day_210215/20210215_f3f60e5767ec89384d52IGDsS5gCov6s.png
學我之前咁講. 係咪有班立心不良既黑醫護, 要攪到中國疫苗出大事呢!??

引用:
原帖由 香港奶茶飄飄 於 2021-3-8 03:50 PM 發表
其實
有沒方法
先試是不是過敏
再注射
會不會安全d?
十老人家劑量再減半得唔得? 打3次得唔得??

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-3-8 03:52 PM 發表

講多D風涼話啦, 次次黃畜幸災樂禍都好快中回力鏢, 咒差人死全家咒到手足仆街死, 屈差人打死人卒之12甴上演偷渡笑片, 冇一次走得甩.
呢個真,黃人把口只識咒人,不如繼續課金吧
呀,可能課都唔課,因為黃人是自私自利

驚疫苗副作用有另類播毒風險

洗9講咁多廢話咩!總之打揮瑞會有不死身,磚家話打完揮瑞,包你5年內都唔會死!長期病患,癌政沒期,佰歲長者都好,總之打揮瑞,得永生!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]