• 瀏覽: 4,355
  • 回覆: 6
以色列想趁伊朗裝備殲10c戰機及s400前,打殘伊朗,

又要侵害它國殺人如麻

https://m.k.sohu.com/d/519866777?channelId=1&page=1

以色列自194x強佔巴靶斯坦地立國後,似乎日日都發動大大小小戰爭,侵害中東他國

目前聯合國已經取消了對伊朗的武器禁運制裁,伊朗正準備從俄羅斯等國進口先進的戰鬥機和防空武器,比如殲-10C戰鬥機、S-400防空系統,這些武器一旦到位,將極大提升伊朗的國土防空能力,到那時候以色列想要空襲伊朗的核設施,難度將非常高,因此以色列軍方正在制定一個完善的空襲計劃,並警告聯合國不要插手。

以色列竟然警告番聯合國唔好插手,惡到無法無天

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-3-7 12:35 PM 發表

其實五大流氓都系背后支持以色列動手
有邊個希望伊朗有核武?
所以,五眼話關注緬甸局勢?佢地只係關心黃衫軍或黑暴幾時幫佢搶到個地盤!而唔係關心黑暴死幾多,

死晒可能仲開心,糧資都慳返

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-3-7 01:00 PM 發表

我說的五大流氓系
聯合國五常
咁得英美兩隻衰嘢啫!

引用:
原帖由 樹上喜歡了豬豬 於 2021-3-8 11:06 AM 發表
聯合國,人權組織,這時候都睡著了吧
又係,

根本美國違反人權事的file 就成座山咁高

聯合國人權理事會應可開機槍般向美國連續發炮!

但人權理事會似為官避禍又真係令人失望!

引用:
原帖由 pooh24680 於 2021-3-8 02:10 PM 發表
伊朗有直接打擊以色列能力
巡航導彈亦好難防
以色列應該唔敢隨便賻
勿忘,以色列有核彈,
怎知猶太佬儍起上黎會否掟核彈?

引用:
原帖由 pooh24680 於 2021-3-8 02:34 PM 發表

我又想睇下佢夠唔夠膽用....
佢用咗,有美國6千支核彈照住,大家又未必敢擴大回應佢核彈喎!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]