• 瀏覽: 33,699
  • 回覆: 581
+30
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-3-7 07:01 AM 發表

我以為起碼有工聯會會員同3萬thanks墊底
個度有幾十萬人打
點知好多都唔忠誠
個個搶住打biontech 

香港智障太多
所以有專家話
唔俾老人長期病打
唔係疫苗有問題
而係班易死嘅人打完就死咗
就會俾人亂咁入咗疫苗嘅數

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-3-7 07:01 AM 發表

我以為起碼有工聯會會員同3萬thanks墊底
個度有幾十萬人打
點知好多都唔忠誠
黃人真係無乜腦,現在係要屬於嗰5個優先群組及相關人士先至有得打呀,你估我唔想打呀。
科興係最先開打嘅疫苗,如果轉咗係輝瑞最先開打,呢批有長期病患嘅人唔通打咗唔會有事咩?根本有長期病患嘅人就唔應該打疫苗,我反而唔明點解好多國家都要呢啲有長期病患嘅老人家去接種疫苗,全球已經有好多呢啲例子,美國還死咗成千幾人,越打越死得多。

滅活疫苗係最天然有效的。

引用:
原帖由 邦之星 於 2021-3-7 06:43 AM 發表
打科興死嗰兩件
可能佢唔打針
中肺炎都未必會死
中肺炎係未必死但個條友塞晒三條心血管死唔中都死梗、中風就更加唔駛講。

引用:
原帖由 不打醬油 於 2021-3-7 08:58 AM 發表

毒果會咬完一兩口就走,方向會死咬住唔放!
係,被毒東咬的曾特首,CX下場都係死得好慘

呢啲應該係個別人士,本身身體健康問題。

在下覺得應該暫停長期病患同長者打科興🤷🏼‍♂️精壯嘅可以打🤷🏼‍♂️在下亦覺得其餘兩隻唔隱陣🤷🏼‍♂️林鄭去傾國藥啦🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 邦之星 於 2021-3-7 08:29 AM 發表

東方講事實姐
報紙佬自己靠估嘅就唔係真相啦。想報導真相就報導官方嘅調查數據同結果。

引用:
原帖由 st105 於 2021-3-7 07:59 AM 發表

方向仲毒過毒果
方向老板係台灣省人?

引用:
原帖由 不打醬油 於 2021-3-7 08:58 AM 發表

毒果會咬完一兩口就走,方向會死咬住唔放!
件事係有人打咗疫苗。同有人中風死咗。將兩者拉埋一齊講就係假新聞。

引用:
原帖由 我是汽車維修員 於 2021-3-7 06:40 AM 發表
再有接種科興新冠疫苗後死亡個案,一名55歲有長期病患的女子,她上周二接種疫苗後,3日後出現急性中風送院,昨日清晨不治。新

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210307/photo/bkn-20210307033018600-0307_00822_001_01b.jpg?20210307033410

突發:洞房日報有員工因三日前進食米飯後出現急性中風送院 ...
國安法之後社會回復正常,東方冇新聞就搏命抹黑政府。全世界咁多國家都打咗科興疫苗,巴西更提出嗮數據,東方都依然斷章取義去抹黑,擺睇東方

引用:
原帖由 邦之星 於 2021-3-7 06:44 AM 發表
痴線
100萬人都冇
班藍絲個個精到閪咁
等啲廢老試完藥掂先自己打

初時仆街政府仲諗住忍瞞疫苗打死人
好心佢派250萬俾死左果兩條友先啦
位位都要250萬安家費 , 政府有無咁多錢派呀?!

係咪另類安樂死

引用:
原帖由 愛香港愛和平 於 2021-3-7 08:33 AM 發表

甘南韓打咗英國疫苗,死咗7件,最年輕得20歲,點解南韓唔停打?

香港死2件都同一個地方打,個地方有機會暴徒人侵,做手腳令本身有長期病患既人出事
你都嘥氣🤷🏼‍♂️依家講緊科興又拉埋其他嚟講🤷🏼‍♂️佢又冇叫人唔打科興打其他🤷🏼‍♂️

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]