• 瀏覽: 17,223
  • 回覆: 248
引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-3-7 07:55 AM 發表

似足當年樓吊厲
你講呢位無哂聲氣

熱賣及精選
引用:
原帖由 央走 於 2021-3-7 08:12 AM 發表

老老實實,我都想試下屌漢奸嘅滋味
唔信你未屌過囉,之前屌左你唔知啫

咁多嘢吾玩?政治遊戲啱妳咩

大美甘南川北分享遊記 -
http://user.qzone.qq.com/438087479/photo#!app=4&via=QZ.HashRefresh
民陣被調查之後,就輪到職工盟,等班人袋住先d「老美政治捐獻」袋得咁過癮丫嗱!
話時話,「你呃人」果50萬袋住先 係咪仲 袋很住呢?定係已經偷偷地用晒呢,應該係啦,仲賣埋層樓轉移資產預走路!

呢個大面人最Q麻煩
有正經嘢唔做專搞屎棍

點解無人玩大三罷,十大訴球,要求釋放35+

大家忙住退羣,好感動,大家真係落實做到共同x退,齊x齊落

垃圾肥西天使

引用:
原帖由 tiii 於 2021-3-7 10:18 AM 發表

唔信你未屌過囉,之前屌左你唔知啫
我真係未試過,唔係用口屌個隻,係用細僥屌個隻

引用:
原帖由 央走 於 2021-3-7 10:31 AM 發表

可能你細佬屌過無話你知

遲早拉晒班漢奸!以為退咗會就無事?時辰未到啫!

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-3-7 05:45 AM 發表

警方國安處1月拘捕50多名去年參與初選的民主派人士,其中47人被控串謀顛覆國家政權罪,職工盟吳敏兒為其中之一。職工盟今日(6日)晚上表示,收到

https://cdn.hk01.com/di/media/images/3202255/org/2b112c0ae56e346ef3b976f7b290cef5.jpg/OPdsi4FAb6w2UT_9_-kch544eHGVfsT46bbwPum28D4?v=w1280r16_9 ...
呢個死監𧄌,死喺監獄入面就大機會,唔好出嚟搞搞震

職工盟(李呃人)長期收過美國國家民主基金會錢,《國安法》立法之後有冇就唔知,如果有,拉得。

引用:
原帖由 加燦 於 2021-3-7 06:18 AM 發表

以後無得眾籌,一於廿蚊一Q吊命啦.
梗有人出錢資助啦!請大狀唔使錢呀?保釋100萬?我都無呀!

引用:
原帖由 央走 於 7-3-2021 10:31 發表

女漢奸係咪特別好水

歪 理 在 胸 筆 在 手 , 指 鹿 為 馬 好 自 由 , 造 謠 成 性 壹 傳 媒 , 亂 作 老 屈 最 精 英
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]