• 瀏覽: 17,222
  • 回覆: 248
晚晩用拖鞋打64仁仆街小人

熱賣及精選
似足當年樓吊厲

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
叫人衝,去坐監。輪到自己,就驚到死。 。。哈!

如此星辰如此夜,為誰風露立中宵。
緊係帶領職工盟成員反抗啦

引用:
原帖由 pugbb 於 7/3/2021 05:45 發表

警方國安處1月拘捕50多名去年參與初選的民主派人士,其中47人被控串謀顛覆國家政權罪,職工盟吳敏兒為其中之一。職工盟今日(6日)晚上表示,收到

https://cdn.hk01.com/di/media/images/3202255/org/2b112c0ae56e346ef3b976f7b290cef5.jpg/OPdsi4FAb6w2UT_9_-kch544eHGVfsT46bbwPum28D4?v=w1280r16_9 ...
入去爭取福利

我的至愛
991, 3377

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2021-3-7 07:23 AM 發表

當年 "你啅人" 陰點佢損垃圾會已完, 條女以為以後唔使做飛G, 做已完收過10幻已完人工, 好過 coffee or tea, chicken or beef.
咁飛雞會都出6皮幾野一個月俾佢啦!

仲未計報銷同左袋交右袋啲嘢。

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-3-7 05:45 AM 發表

警方國安處1月拘捕50多名去年參與初選的民主派人士,其中47人被控串謀顛覆國家政權罪,職工盟吳敏兒為其中之一。職工盟今日(6日)晚上表示,收到

https://cdn.hk01.com/di/media/images/3202255/org/2b112c0ae56e346ef3b976f7b290cef5.jpg/OPdsi4FAb6w2UT_9_-kch544eHGVfsT46bbwPum28D4?v=w1280r16_9 ...
玩大啲 玩途肉

風火雷電,儒道佛
窮兇極惡,仁義心

我是雷 我是火 邪我本性 神是我
雷火邪神

合金鋼不堅 中子彈何難
群英攻科技 敢破世上關

老子人間無著處,一樽來作橫山主。
肥西

You'll never walk alone
引用:
原帖由 加燦 於 2021-3-7 06:18 AM 發表

以後無得眾籌,一於廿蚊一Q吊命啦.
老老實實,我都想試下屌漢奸嘅滋味

呢班抗爭人士,原來咁脆弱

hello
又為糧支。黃畜真失敗

剝奪小黃人政治權利

呢啲聲稱係為公義既人
見倒暴徒殺人放火既時候,仍然係保持住尖酸刻薄既嘴臉,甚至會為暴徒護航

而家知反唔倒政府啦,就驚坐監,
嘴角都唔敢郁多郁,搵個人為佢啲所謂手足講兩句都無,真係肉酸到爆

十蚊三笑,埋泥睇埋泥揀 ^0^
引用:
原帖由 pugbb 於 2021-3-7 05:45 AM 發表

做李卓淫情婦⋯⋯偷呃拐騙衆籌

有因必有果

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]