• 瀏覽: 18,828
  • 回覆: 248
+9
🤔搞乜鬼???唔通預咗10年後先出返嚟

引用:
原帖由 央走 於 7-3-2021 10:57 發表

水幾多冇所謂,最重要大脾夠肉地,拍拍拍拍都唔知幾爽
果然識玩

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-3-7 10:57 AM 發表

冇睇過
點會?57歲無睇過

條女正喎

引用:
原帖由 tiii 於 2021-3-7 10:16 AM 發表

你講呢位無哂聲氣
歷史不斷重複

同轉帖猿一樣

死曱甴婆,幾時死呀?

引用:
原帖由 civic11111 於 2021-3-7 10:26 AM 發表
呢個大面人最Q麻煩
有正經嘢唔做專搞屎棍
佢自己係屎,
屎屎相聚

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2021-3-7 07:23 AM 發表

當年 "你啅人" 陰點佢損垃圾會已完, 條女以為以後唔使做飛G, 做已完收過10幻已完人工, 好過 coffee or tea, chicken or beef.
「無私奉獻」俾你啅人咁多年,條女諗住終於修成正果,以後做立法會印印腳一個月十幾萬(黑金另計),仲揾定舊同事斯安拿接佢個位

結果…人算不如天算,佢下場係去監獄印印腳

職工盟同教協一樣,表面係工會,其實係反中亂港組織。

始於佔中的*戴妖之亂*將收尾了, 一衆妖孽, 陸續伏法,望東方之珠復耀。

做大曱甴的好處,話走就走。

提示: 違規內容已被屏蔽
攪到去荔枝角做主直,又可以攪罷食救手足啦。

引用:
原帖由 pugbb 於 7/3/2021 05:45 發表
警方國安處1月拘捕50多名去年參與初選的民主派人士,其中47人被控串謀顛覆國家政權罪,職工盟吳敏兒為其中之一。職工盟今日(6日)晚上表示,收到

https://cdn.hk01.com/di/media/images/3202255/org/2b112c0ae56e346ef3b976f7b290cef5.jpg/OPdsi4FAb6w2UT_9_-kch544eHGVfsT46bbwPum28D4?v=w1280r16_9 ...
呢隻賤飛雞,跟住仆街李呃人搵食廿年,食足廿年人血饅頭,終於時辰到。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]