• 瀏覽: 16,911
  • 回覆: 248
坐監啦!

熱賣及精選
無脊椎動物, 曱甴當然之選。

貪生怕死偷偷摸摸, 見光死曱甴天性; 敏儀姐姐非戰之罪, 罪在己身曱甴 dna。

革命分分鐘冇命, 唔啱你哋嘅, 玩返低端偷呃拐騙 例如 眾籌街邊乞錢 就算撚數啦!

一奏朝驚裂國瘋 八方阿斗挺哥窮
秦城拿下亡國賊 氣煞主宮臉何容
陣前失掉狼嘶嚎 圍城只有外著湧
迢迢千里洋城箭 和平背后盡張弓
青山依舊長城在 歷盡奸雄血濺濃
往昔三桂扶清帝 如今小將畫葫樽
百載沉鬱洋人弄 奴兒倒豎扮裝蔥
觔斗翻起亡國夢 數典忘祖己技窮
呢條係臭八婆

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-3-7 05:45 AM 發表

警方國安處1月拘捕50多名去年參與初選的民主派人士,其中47人被控串謀顛覆國家政權罪,職工盟吳敏兒為其中之一。職工盟今日(6日)晚上表示,收到

https://cdn.hk01.com/di/media/images/3202255/org/2b112c0ae56e346ef3b976f7b290cef5.jpg/OPdsi4FAb6w2UT_9_-kch544eHGVfsT46bbwPum28D4?v=w1280r16_9 ...
(她經過苦苦掙扎、反覆思量),曱甴都有思想

引用:
原帖由 Anthony。。So 於 2021-3-7 08:39 AM 發表

太遲了 依家先辭任 冇任何作用
冇錢途就唔做囉~

咁以前講乜嘢無畏無懼, 都係呃會員會費呃市民捐款, 推會員市民去抗爭送頭

幫監犯爭取
入到去大把野可以做

點解要辭任呀??

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
靠呢班垃圾搞革命,哈哈,所以曱甴俾人睇唔起

這個世界老散何其多,你我就是其中的一個;
我喜愛證券市場,因它是我的遊樂場!
亂市做英雄,英雄造亂市;
好股有好報,輸極有個譜!
(感受生活,活在當下 ; 我要積極面對人生!)
引用:
原帖由 六月飛釘 於 2021-3-7 06:54 AM 發表

仆街啦「無私奉獻」????

幾個會都有出糧俾佢㗎!

搞暴動搞工業行動又罷工又乜又七,唔係有人覺得係「免費」吓話?

街邊籌款啲「義工」都有糧出啦!

當人白痴咩!

坐監啦八婆!
你就講錯啦!啲曱甴小黃人真係白痴㗎!

呢次真係成為兇姐囉!

老肥西識得乜吖?草包一個!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-3-7 06:12 AM 發表

「無畏無懼,無怨無悔」只不過笑話一句,奸邪妖獸其實內心諸多畏懼。
米系!笑左!

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-3-7 05:45 AM 發表

警方國安處1月拘捕50多名去年參與初選的民主派人士,其中47人被控串謀顛覆國家政權罪,職工盟吳敏兒為其中之一。職工盟今日(6日)晚上表示,收到

https://cdn.hk01.com/di/media/images/3202255/org/2b112c0ae56e346ef3b976f7b290cef5.jpg/OPdsi4FAb6w2UT_9_-kch544eHGVfsT46bbwPum28D4?v=w1280r16_9 ...
正嗅系

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-3-7 07:27 AM 發表

轉發 :

昨日還口說無畏無懼,今日則哭得無比淒涼,
他日真正就國安重罪進入法律清算,真不知他們會不會在法庭上哭得變成滾地葫蘆。

政客化身丁蟹打感動
電視劇《大時代》有一幕講述鄭少秋飾演的丁蟹,因為打死劉松仁飾演的方進新而被控謀殺,一直自以為打死人沒有錯的丁蟹決定放棄律師代表,改為自辯「打感動」。詎料電視劇的荒謬情節竟在現實上演,47名反對派政客為求保釋,大部分人選擇自辯,然 ...
@689倒轉又係689 有無睇過大時代

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]