• 瀏覽: 17,710
  • 回覆: 159
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 路人2014 於 2021-3-7 12:50 PM 發表

係就好!起碼幫手回復社會正常,但講就無敵,身體最誠實。預約人數仲少過科興,咁搞法疫症沒完沒了
曱甴本色仲意抹黑作文 你吾系吾知牙話

只要打疫苗就好啦。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-3-7 12:28 AM 發表
https://fs.mingpao.com/ins/20210306/s00001/495638abfd27106bfdf65cc064a54d8d.jpg

由醫院管理局港島西聯網營運、位於中山紀念公園體育館的社區疫苗接種中心今日(6日)試行運作,為數十名港島西聯網醫護人員率先接種復星/BioNTech復必泰新型冠狀病毒疫苗。有年逾60歲的手術室護士接種,認爲復必泰保護率較高,「粗俗一點說 ...
兩隻疫苗俾你揀,自己揀自己中意果隻。

萬一不幸出事時希望傳媒唔好隱暪或淡化,更加唔好第一時間幫藥廠解釋同疫苗無關。

疫苗都分左中右... 

身體最誠實😎😂

曱甴記住打伏必泰

引用:
原帖由 Gooddayeveryday 於 2021-3-7 10:54 AM 發表

mRNA打完會唔會生cancer 都未知就咁有信心。護士真係完全唔識藥理
呢種技術係新應用在人類,希望日後唔好有手尾。

全世界都係咁打,你香港人條命嬌貴D咩?
科興又好,復必泰又好,打一定比唔打好。想快D復關復市,只有大部份人有抗體先做到。唔好再分黃藍,再唔停止疫情,就黎唔係肺炎死唔係幅作用死,係冇飯開餓死。

但係食飯唔會面癱喎

藥物就是這樣,善用就是藥物,不善用就是毒物
疫苗冇分左右

十年後基因突變😂

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-3-7 12:44 AM 發表
希望香港人多d接種
唔好講噉多,你呢件大陸移民後代打唔打BioNTech先?

引用:
原帖由 yuman 於 2021-3-7 01:04 PM 發表
5成保護率真心低啦,可能打鹽水都有4成
智商幾多?

黃絲:來自德特里克堡祖家嘅疫苗,一定有效

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]