• 瀏覽: 17,751
  • 回覆: 159
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 Violet_Cadence 於 2021-3-9 09:52 AM 發表

唔知喎,你可以講你係金髮藍眼既德國人,反正太子生人復活你地都講得出。 😂
不過提醒你,人種同埋國籍係2回事,你國籍可以係火星,但中國人係唔會生到條觸鬚變火星人既。 😁
藍屍智商: 識用中文就叫做中蟈人 🤭🤭

引用:
原帖由 fb2e7b6e2a4872 於 2021-3-9 10:26 AM 發表

藍屍智商: 識用中文就叫做中蟈人 🤭🤭
蟥屍慣性講大話,作到最L離譜。 😂 
你係火星人既,一早同我講咗啦!又話祖先194X年唔係中國,我話晚清至民國個時期,你又唔敢再講,唔敢再話唔係~
上fb都有條友仔都係噉話自己唔係中國人,又係話寫中文唔一定就係中國人,口吻同你一樣,然後佢打咗段日文,我回佢一段日文,佢又唔敢再用日文回覆我。
個條笨7係咪你來架? 😂

引用:
原帖由 fb2e7b6e2a4872 於 2021-3-9 12:44 AM 發表

又支那硬?

你知唔知我邊度人 🤭🤭

而家強蟈人咁鐘意同化人地既?
中華人民共和國人囉

疫苗副作用和風險是一定存在的,尤其是長期病患比較嚴重的和比較年老的要小心去衡量.

昨曰已有2宗毒物報告案例,過多2日打左復必die面千其吾好有癱病例,死亡病例,貪曾,鴨咀教授,港大疫苗顧問,可能咋晚佢地無訓教等天光,驚一睡不起。不過我信只會面癱,近況老美和曰落帝國疫苗打完會死人經典無數病例,港人情願自然死亡好過打完*廢水*和*呀李輸on*卽死。

引用:
原帖由 vanga 於 2021-3-9 10:50 AM 發表

中華人民共和國人囉

佢地無中國香港身份證旁身,只會帶一張白色咭作識別,警察、醫護好容易識別特殊人仕身份。所以正常人費9事啋9佢地。

引用:
原帖由 甩轆 於 2021-3-9 11:34 AM 發表

佢地無中國香港身份證旁身,只會帶一張白色咭作識別,警察、醫護好容易識別特殊人仕身份。所以正常人費9事啋9佢地。
MAYBE 佢其實係印傭

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-7 10:40 AM 發表
藍人唔用科興對唔住祖家列祖列宗
你個仆街逢中必反,你對唔住你既祖宗。

最緊要肯打, 話知你打邊隻

醫護 冇辦法, 焗打 是但一隻

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]