• 瀏覽: 32,489
  • 回覆: 363
  • 追帖: 2
小黃人食咁多菠蘿,屙督尿都金黃色

熱賣及精選
引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-3-6 08:05 PM 發表

台灣係騙子島,佢唔大話先係新聞!
零感染美肺上機冇事去另一個國家立即染到

街市好多賣假貨....基本上好多都係大陸貨扮外國貨!!!

懂得入場是9品

懂得出場是1品
菠蘿要配螞蟻炒飯架嘛。

引用:
原帖由 海灣捉高峰 於 2021-3-6 08:25 PM 發表

街市賣$15,返仰貨可能$7都唔洗,但YC願意比$50買一個,出黎仲要打咭以為自己叻叻豬!黃店就數錢數到手軟!
師兄你真系俾多咗
最多三蚊

小黃人真係以為中國以外會有咁多人想食菠蘿,仲日J夜J😂

引用:
原帖由 k1l 於 2021-3-6 08:25 PM 發表

15蚊貨仔但係前兩毒果話賣70蚊呃人去買(前兩日信毒果人咪比人當水魚)
睇毒果兼信的黃屍,唔抵可憐!

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-3-6 07:55 PM 發表

中國大陸的海關總署日前宣布,從台灣出產的菠蘿(台灣稱鳳梨)中檢出「檢疫性有害生物」,因此自3月1日起暫停進口。消在息一出,即引來不少網上市

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210306/444902670927400960397402.jpeg/HBOnkKKUs065W33b4Ovguc-pF_Mr10JC7gin5e4Ip-U

究 ...
呆灣嘢送都唔9食

食平野又要多謝阿爺!

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2021-3-6 09:02 PM 發表

街市好多賣假貨....基本上好多都係大陸貨扮外國貨!!!
去拆穿佢地啦

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2021-3-6 08:46 PM 發表

“鳳梨”同“波蘿”都未識分!!

$15  個D係波蘿

$40 個D係鳳梨
咪就係,係呆灣就企街妓女,嚟到香港就變公主

引用:
原帖由 2007WIN 於 2021-3-6 08:03 PM 發表

菠籮.......台灣 15

台灣鳳梨......40
水菓博士開始時話70蚊一個,唔減價撐台灣,黃人啲錢真易賺。

引用:
原帖由 Dani123 於 2021-3-6 09:11 PM 發表

去拆穿佢地啦
買開都知!!

咩香印,車尼子,波子提....

愈貴那些生果,假貨愈多....

懂得入場是9品

懂得出場是1品
阿爺唔買,小弟必跟😎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]