• 瀏覽: 35,124
  • 回覆: 363
  • 追帖: 1
+15
引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-3-6 11:15 PM 發表

正呀,之後捐多幾條蟲出來,d屎渠甴見到親戚特別有親切感
我講果隻係菲律賓地捫品種,安心食用
,有介殼蟲係台灣鳳梨

引用:
原帖由 光棍man 於 2021-3-8 04:47 PM 發表

我講果隻係菲律賓地捫品種,安心食用12153961 ,有介殼蟲係台灣鳳梨
呢D至係人食架嘛

引用:
原帖由 eriealan 於 2021-3-7 01:47 PM 發表

石門間g7賣158
白痴黃絲啲錢最好賺

頂級既金鑽都咁平...........但呆灣渣d果d先佔最多
又幫手買lor

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-3-8 12:20 PM 發表

垃圾國家死50萬人, 都真係唔關廚餘盤菜同發毛菠蘿事, 黃畜放心食用, 齋食屎確係寡左D
全世界死咁多人同垃圾國家痛毒有絕對關係。

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-3-8 12:27 PM 發表

你唔L識中文咋卦? 47甴係因為咩罪捕? 搵隻識字嘅手足幫你CHECK啦7甴
總之拉親都係揸強國護照,揸老尾護照就保證無事了,真係拉人都拉出祟洋賣國情操呀~

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-3-8 05:40 PM 發表

全世界死咁多人同垃圾國家痛毒有絕對關係。
美國超級流感突然冇晒
唔比WHO去美國查咩事

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-3-8 05:41 PM 發表

總之拉親都係揸強國護照,揸老尾護照就保證無事了,真係拉人都拉出祟洋賣國情操呀~
總之? 告顛覆國家政權呀朱熹, 關護照乜L野事呀?

黃屍曱甴的錢真易騙。

引用:
原帖由 普通話太難學 於 2021-3-8 05:44 PM 發表
黃屍曱甴的錢真易騙。
後面大把唔係金鑽既排緊隊出貨.........

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-8 05:41 PM 發表

美國超級流感突然冇晒
唔比WHO去美國查咩事
全世界都講緊強國病毒,就知強國病毒厲害多了。

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-3-8 05:44 PM 發表

總之? 告顛覆國家政權呀朱熹, 關護照乜L野事呀?
梗係有關啦,試下佢地揸老尾護照,保證無事。睇下玩左咁耐,有無捉到一個老尾間諜?0呀,老尾無間諜?定唔敢拉呀?

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-3-8 05:46 PM 發表

全世界都講緊強國病毒,就知強國病毒厲害多了。
全世界?? 冇聽拜登點講咩???
問下呆灣條so院長, 家下係咪重叫武漢肺炎lor

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-3-8 05:48 PM 發表

梗係有關啦,試下佢地揸老尾護照,保證無事。睇下玩左咁耐,有無捉到一個老尾間諜?0呀,老尾無間諜?定唔敢拉呀?
哦, 試下? 我咪問你邊隻美狗犯左國安法冇拉到, 我幫你舉報呀, 講吖!
仲有, 果班仆街想自己國家死, 就不能自稱自己人, 你仲有咩意見呀?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]