• 瀏覽: 35,073
  • 回覆: 363
  • 追帖: 1
+15
日日買先得㗎

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-3-8 08:43 AM 發表

你係咪展現緊“吃不到的菠蘿是發毛的?“
哦,你鐘意連皮切粒盤菜,記得去科水,黃色㗎,一督!

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-3-8 08:44 AM 發表

其實我都無食過,亦唔記得呢啲食肆糾紛,係你呢啲傻毛自己無份食都咁上心。浪費人生。
食咗嗰啲垃圾,成年唔慌好意頭!不過聽講有四十七個柒頭食咗!

引用:
原帖由 eos888 於 2021-3-6 08:28 PM 發表
杜汶西仲唔快啲去果欄買?
邊個係杜汶西???

如果你影射講杜汶澤,對唔住,人哋一直都係呢度,駛鬼去香港果欄買咩!

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-3-8 10:40 AM 發表

邊L個係你自己人呀?人甴殊途冇L亂噏呀!
開到口話要推翻政權攬炒喎,左一句支那右一句死全家喎,俾人拉時輸到仆街就自己人呀?
邊隻美狗犯左國安法未拉,你講個名黎我代你舉報!講呀!
:s ...
佢地係咪拎強國護照?唔係自己人點勾結“外國“勢力呀?識中文乎?

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-3-8 12:01 PM 發表

佢地係咪拎強國護照?唔係自己人點勾結“外國“勢力呀?識中文乎?
拎中國護照犯法唔使拉? 衝入美國國國會果班侵甴又拎咩護照? 冇拉人呀? 殺添呀! 以你嘅歪理即係最叻打殺自己人係美國喎
冚家鏟黃畜面對法律時就講自己人, 毫無法治意識, 為禍人間

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2021-3-8 11:12 AM 發表

食咗嗰啲垃圾,成年唔慌好意頭!不過聽講有四十七個柒頭食咗!
話時話,點解咁多人要食盤菜,好似同垃圾國家病毒都唔都唔洗食乜9盤菜了

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-3-8 12:14 PM 發表

話時話,點解咁多人要食盤菜,好似同垃圾國家病毒都唔都唔洗食乜9盤菜了
垃圾國家死50萬人, 都真係唔關廚餘盤菜同發毛菠蘿事, 黃畜放心食用, 齋食屎確係寡左D

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-3-8 12:01 PM 發表

你唔L識中文咋卦? 47甴係因為咩罪捕? 搵隻識字嘅手足幫你CHECK啦7甴

引用:
原帖由 2007WIN 於 6/3/2021 20:03 發表

菠籮.......台灣 15

台灣鳳梨......40
黃人話鳳梨當然貴過菠籮(雖然產地一樣在呆灣)

鳳梨喎, 黃色的, 當然大把人排住隊買.
食到濕熱都繼續食.

呆仔話佢地D系鳳梨
吾同地們D菠蘿WO

英文會吾會叫返PINEAPPLE

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-3-6 08:42 PM 發表
什麼叫比市價平一半

你賣15

15就是市價

即是說明15也有得賺才入貨

之前個價係揾笨7
佢應該話比去年平一半。

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2021-3-8 04:03 PM 發表

佢應該話比去年平一半。
都未到盛產,5月就笑死人喇。

引用:
原帖由 東方巨額肚臍 於 2021-3-7 09:33 AM 發表

介殼蟲入體
依隻係菲律賓品種,有介殼蟲係台灣鳳梨

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]