• 瀏覽: 26,646
  • 回覆: 312
  • 追帖: 1
+76
社會毒瘤

你知真係個個會夠鳩庭bb 咩
人地仲可以賣西靠人養
曱甴條坐完出黎只會做基層

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-3-6 01:56 PM 發表

老柱冥
慌安腥

醒目呀
我等睇老柱晏,慌安生 著住囚犯衫。

你話唔玩就唔玩呀?😁 

咁快變奶共奴隸?

小黃人今次一舖輸到底褲都冇

引用:
原帖由 家中藍色手袋 於 2021-3-6 02:07 PM 發表

佢係欲擒先縱,一下全部剿滅
對佢哋仁慈只係令我哋一眾愛國者是傷害,一直忍著忍著,很累的。要快點有些結果給我們看!

坐完拎埋安家費先啦,手足

又話齊上齊落,又一件割席果然"糧支"是最重要

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-3-6 01:34 PM 發表
「黃C9奴才」果然條條都係無Q用,咁快跪住奶共。

發起或參與去年民主派「35+」初選的47名人士,涉嫌違反《港區國安法》,被控串謀顛覆國家政權罪,再有涉案人士切割政治聯繫

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210306/photo/bkn-20210306101632789-0306_00822_001_01b.jpg?20210306113523
呢隻黃畜曱甴說好的無畏無懼呢?

乜野叫無喂無𢣷點解個個都咁驚

引用:
原帖由 阿記狂徒 於 2021-3-6 01:44 PM 發表
又話革命, 革你條毛咩?! 黃狗就係無骨氣既垃圾
睇返電影鹿鼎記,陳近南點同韋小寶講啦

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-3-6 01:42 PM 發表
正常呀⋯正氣已過時,老虎都奸搞處世
以邪對邪
共和黨對民主黨

有罪就係有罪,唔通退出所有政治聯繫罪就會自動抵銷?

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-3-6 01:34 PM 發表
「黃C9奴才」果然條條都係無Q用,咁快跪住奶共。

發起或參與去年民主派「35+」初選的47名人士,涉嫌違反《港區國安法》,被控串謀顛覆國家政權罪,再有涉案人士切割政治聯繫

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210306/photo/bkn-20210306101632789-0306_00822_001_01b.jpg?20210306113523
曱甴長期靠坑渠屎坑邊生存 見光即死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]