• 瀏覽: 17,269
  • 回覆: 149
  • 追帖: 3
+7
聯合國人權理事會會議,代表70個國家發言的白俄羅斯表示,支持港區國安法實施,強調香港事務是中國內政,外界不應干涉。

白俄羅斯代表讀出的共同聲明指出,不干涉主權國家內政是《聯合國憲章》重要原則,是國際關係基本準則,支持中國在香港特別行政區實行「一國兩制」。

聲明續指,港區國安法實施後,香港擺脫動盪局勢,逐漸恢復穩定,重申香港是中國不可分離的部分,香港事務是中國內政,外界不應干涉,敦促有關方面切實尊重中國主權,停止干涉香港事務和中國內政。

香港民主人士只知地球只有10個唔夠國家!!!

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1515262/即時-港聞-白俄代表70國發言指香港事務屬中國內政-外界不應干涉

九七七一交接時, 巨門化忌陀羅兄
天梁天壽擎羊父, 難為香江夾其中
引用:
原帖由 男E 於 2021-3-6 11:55 AM 發表
聯合國人權理事會會議,代表70個國家發言的白俄羅斯表示,支持港區國安法實施,強調香港事務是中國內政,外界不應干涉。

白俄羅斯代表讀出的共同聲明指出,不干涉主權國家內政是《聯合國憲章》重要原則,是國際關係基本準則,支持中國在香港特別行政區實行「一國兩制」。

聲明續指,港區國安法實施後,香港擺脫動盪局勢,逐漸恢復穩定,重申香港是中國不可分離的部分,香港事務是中國內政,外界不應干涉,敦促有關方面切實 ...
西方海權帝國主義的衰落

引用:

聲明續指,港區國安法實施後,香港擺脫動盪局勢,逐漸恢復穩定,重申香港是中國不可分離的部分,香港事務是中國內政,外界不應干涉,敦促有關方面切實 ...
引用:
香港民主人士只知地球只有10個唔夠國家!!!
C眼聯盲同佢啲跟尾狗.

又一定話比中國收買

美國一向都唔騷所謂國際準則,佢自己就係準則

所有條約,有利於佢就攞黎係咁篤其他國家

唔利於佢,就當一張廁所紙喇

引用:
原帖由 唔港 於 2021-3-6 12:05 PM 發表

美國一直當聯合國係佢為所欲為機構啦。淨係睇美國老屈伊拉克有「大殺傷力武器」呢單嘢。美國當聯合國係咩嘢?!

仲有,美國一直口口聲聲向全球標榜「民主人權自由」但好多中南美洲國家畀美國因涉及佢利益攪到「民主」變「獨裁」。

你睇吓香討入面黃絲中堅大名鼎鼎的CB仔,佢點樣讚揚美國呢啲仆街嘢。
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

黃狗終於知道邊面是少數了

人民幣數字化

引用:
原帖由 wei200929 於 2021-3-6 12:12 PM 發表
人民幣數字化

今次唔講民主啦? 多國對小國.

黃絲黑暴.. 睇唔到. 淨係信美國.

引用:

世界不止民主或共和黨

身受其害

引用:
原帖由 唔港 於 2021-3-6 12:05 PM 發表

x2

西人假到死。緬甸個女殺人又無人理,到依家佢比人捉,又話軍隊鎮壓。又無人理。反而理香港咁斯文既地方

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]