• 瀏覽: 17,319
  • 回覆: 149
  • 追帖: 3
+7
香討五毛又圍爐取暖!來來去去得你哋幾個丁友!得把口成日鬧人!勁討厭的一小群所謂愛國者!

引用:
原帖由 ppkokki 於 2021-3-6 12:03 PM 發表
又一定話比中國收買
仆街黃甴話中國崩潰緊 又無電 又落後同窮,仲有錢收賣70個國家?

引用:
原帖由 男E 於 2021-3-6 11:55 AM 發表
聯合國人權理事會會議,代表70個國家發言的白俄羅斯表示,支持港區國安法實施,強調香港事務是中國內政,外界不應干涉。

白俄羅斯代表讀出的共同聲明指出,不干涉主權國家內政是《聯合國憲章》重要原則,是國際關係基本準則,支持中國在香港特別行政區實行「一國兩制」。

聲明續指,港區國安法實施後,香港擺脫動盪局勢,逐漸恢復穩定,重申香港是中國不可分離的部分,香港事務是中國內政,外界不應干涉,敦促有關方面切實 ...
黃撚只知屎眼聯盟

收晒黑金、打晒茅波都動搖唔到中國....你班黃撚食屎大

支持70國,又有免費疫苗, 不用還的貸款! 

引用:
聯合國人權理事會會議,代表70個國家發言的白俄羅斯表示,支持港區國安法實施,強調香港事務是中國內政,外界不應干涉。

白俄羅斯代表讀出的共同聲明指出,不干涉主權國家內政是《聯合國憲章》重要原則,是國際關係基本準則,支持中國在香港特別行政區實行「一國兩制」。

聲明續指,港區國安法實施後,香港擺脫動盪局勢,逐漸恢復穩定,重申香港是中國不可分離的部分,香港事務是中國內政,外界不應干涉,敦促有關方面切實 ...
呢d新聞曱甴轉貼完唔會轉貼

其實已經重覆左好多次,
得閒又一次

引用:
原帖由 ppkokki 於 2021-3-6 12:03 PM 發表
又一定話比中國收買
白俄螺絲只值5毛

引用:

香港漢奸黨只知宗主國係英美

引用:
原帖由 唔港 於 2021-3-6 12:05 PM 發表
美國一向都唔騷所謂國際準則,佢自己就係準則

所有條約,有利於佢就攞黎係咁篤其他國家

唔利於佢,就當一張廁所紙喇
最唔守國際法係滷味同香港曱甴

引用:
原帖由 唔港 於 2021-3-6 12:05 PM 發表
美國一向都唔騷所謂國際準則,佢自己就係準則

所有條約,有利於佢就攞黎係咁篤其他國家

唔利於佢,就當一張廁所紙喇
冇錯,所以建議祖國有樣學樣,大力制裁對中國吾友好國家同人仕

你估班西人唔知咩!🤭都唔係自己友梗係搞你啦!你睇下西班牙,嗰班西人有冇出過聲!🤭

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2021-3-6 01:19 PM 發表

吊你老母 果70個「國家」你會唔會去? 同香港有咩生意經貿合作往來?

踢你老母出世貿會員 一國丫嘛! 一個中國代表世貿咪得 踢你老母香港出世貿 到時藍屍哭喪咁款 

特首 有著數就兩制 冇著數就一國 又唔知同香港主要生意顆伴係邊d國家 等你老母同白俄羅斯做生意丫嘛 定非洲國家?
尼點國家和香港做生意系因為香港有民主??覺唔覺搞笑

引用:
原帖由 denniscwip 於 2021-3-6 12:09 PM 發表

美國一直當聯合國係佢為所欲為機構啦。淨係睇美國老屈伊拉克有「大殺傷力武器」呢單嘢。美國當聯合國係咩嘢?!

仲有,美國一直口口聲聲向全球標榜「民主人權自由」但好多中南美洲國家畀美國因涉及佢利益攪到「民主」變「獨裁」。

你睇吓香討入面黃絲中堅大名鼎鼎的CB仔,佢點樣讚揚美國呢啲仆街嘢。
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=15&tid=29745306&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy
睇完腦殘理論反胃
https://news.discuss.com.hk/view ... 15&tid=29745306

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]